Some news..


Jag har sovit hos mammut i tre dagar, kom hem ganska tidigt idag för jag skjutsade
syrran till skolan.
Tänkte bara säga en sak, jag har världens bästa familj. Vi är ett bra team. Mammut har även fått en ny familjemedlem, en stor en kattpojke som heter Manne, kommer från Sundsvalls Djurhem och jag grät nästan när jag sa hej då idag, han är helt fantastisk, pratglad och kramig!

I samband med att jag kom hem så blev det liksom tillbaka till verkligheten, det är så skönt att vara hos mammut för där kan jag verkligen slappna av, jag älskar ju naturen och dom såklart. Ikväll ska jag vara med älsk och hitta på bra saker, det är vi bra på, bra och grymma saker
Nu har kurserna satt igång, satt förut och läste grundligt igenom kursplanen till Beteendemedicin och Hälsopsykologi, verkar skitbra! Har inte fått svar på Hemtentan än, väntar fortfarande.

Btw, jag fixade håret igår hos älskade, söta Lina. Och nu är jag tokmörk i huvet, är skitnöjd. Jag tror den här färgen är min grej, Det tyckte även Anders som blev helt till sig och menade på att jag ser exakt likadan ut som när vi träffades och sen sa han att det gör även han. Min älskade älsk..

Nu ska jag göra mig klar och dra ner på stada och luncha med Ballan och Lina, snygga jävlar.


Förresten en liten notis, Anders ska börja hålla i Rockkvällarna på Radio Guld på onsdagar, det blir grymt och jag är så sjukt stolt över min ingenjör

Sex on Fire..

Nu är det helg, fast det ,märker inte jag av för jag jobbar hela helgen. Jag har haft helg i veckan istället, ungefär.
Har varit hos tandläkarne idag, gick bra, hade ett minihål och jag fixade blekskenor, så nu jäklar kommer jag få ett vitt smile. Fick även kasta ut 4000 spänn på en bettskena, för tydligen så gnisslar jag tänder, jag är min egen sugardaddy.

Ikväll ska jag och älsk äta sushi och åka ut till mediamarkt och köpa singstar, det kan slinka ner en flarra rödtjut också, brukar bli så.

Btw, bäst ju nu: Kings of Leon - Sex on fire, fasiken vad bra, det är så bra så jag dör, typ
Trevlig helg


En liten godnattsaga...Just nu känns allt bra

Jag är klaaaaaaaaaaaaaaar!!
Typ..

Jag fick precis veta att jag klarade Sociologitentan, den enda rest jag har haft kvar. Nu väntar jag på att betyget på Hemtenta 2 i Arbetspsykologi ska dimpa ner och då kära vänner, är jag BETEENDEVETARE!!!! Känns så otroligt bra och nu är jag lite stolt över mig själv som tog tag i alla rester och har läst tre kurser samtidigt den här hösten, det blir bra det här.
Har två tentor som jag ska göra i februari i Ledarskap och Coaching och Personal och Ekonomi men det kommer gå skitbra, och även om det inte gör det så kommer jag ändå ha min examen!

Ska läsa två kurser nu i vår bara för att det är roligt; Arbetsinriktad rehabilitering och Beteendemedicin och Hälsopsykologi. Verkar skitintressant. Det känns som att jag bara törstar efter mer kunskap, känner mig absolut inte redo att lägga studierna på hyllan, det är ju så jäkla kul! Om ni får chans att plugga så gör det, första året brukar kännas trögt men sen släpper allt och det blir så jäkla bra!

Idag är en bra dag och vem vet, jag kanske sitter här och är beteendevetare utan att veta om det ;)
Ja just ja, gjorde ju en intervju åt mittuniversitet som ni kan se
här
Ha en bra dag!
Puss

Den här känns faktiskt passande nu

Soffliggare


Helgen har varit bra, lördagen kantades av massa älsklingar, för mycket ost, lagomt med vin och lite Buzz. Idag har jag ätit årets första semla och nu ska jag bara ligga i soffan. Livet är en festDet var exakt tio år sen den här skivan/låten kom, och än idag tycker jag att detta är världens sorgligaste låt och musikvideo, kan inte titta på den utan att gråta hejdlöst.Man är ju lite störd men historien bakom är ju inget annat än just sorglig, fina vovve..

"Laika var en hund som 3 November 1957 blev den första varelsen i omloppsbana runt jorden. Hundens uppskjutning i rymden var en del av Sovjetunionens Sputnikprogram. Farkosten var inte byggd för att ta passageraren levande tillbaka till jorden – därför hade man lagt gift i maten som hunden fick med sig för att den skulle få en smärtfri död. År 2002 avslöjades det dock att Laika, som tidigare hade blivit tränad i att sitta i små burar och trånga utrymmen, hade dött redan 5–7 timmar efter uppskjutningen till följd av stress och överhettning. Sonden fortsatte dock i omloppsbana och rundade jorden över 2 500 gånger innan den återinträdde i atmosfären och förintades 14 april 1958."
Källa:Wikipedia


Deadline..

Alltså allvarligt,  nu är det stressigt. Men efter kl 16 då är jag FRI !!!! åtminstone i några dagar..

Håller på med det sista, ska lämna in snart, är nervös så det står härliga till, oh lord.

Ikväll så ska jag och älsk se Gökboet (har inte sett den än, förväntningar = Höga), på blue.ray, hit tech grejer. Vi ska även  sprätta en flarra rött och äta mögelost, jag läängtar till ikväll och fast jag jobbar hela helgen så längtar jag till imorrn, det blir bra det här.
Nu starkt kaffe.
Ha en bra helg!

En kvällsbekännelse


Okej, jag måste bara säga en sak.
varje dag så påminns jag om vilken fantastisk karl jag har. Han är faktiskt det, helt fantastisk. Han är en sån som gör allt för en bara för att han älskar mig så mycket. Han är en sån som varje dag flera gånger yttrar sin kärlek på mer än ett sätt. Han är en sån som är glad när jag är glad och ledsen när jag är ledsen, men ändå på nåt sätt så är vi starka för varandra
Jag tror inte det finns något par som kompletterar varandra så mycket som vi gör. Ibland kan jag bli ledsen när jag tänker på att vissa inte får uppleva det vi har

Jag tänker på framtiden och oss med gråtfärdig lycka, du är allt jag någonsin velat ha och jag älskar dig mer..

5 år och 4 månader baby

Just nu...

..leker inte livet
Försöker hinna med att andas och sova, det går sådär

Jag längtar längtar längtar till på lördag, då förhoppningsvis blir allt bättre OCH jag ska dricka rödtjut med fint folk, yes

Nu tillbaks till "det gränslösa arbetet"

........

Idag damp det ner en överraskning i brevlådan, MINA BILJETTER TILL STOCKHOLM OCH EVA!
Jag åker så jag är borta på alla hjärtans dag vilket känns underbart, för visst handlar det om alla sina kärlekar?

Nåja, vi ska ha världens bästa helg och bara vara vi för det är vi som allra bäst på.
Sist när jag hade varit hos Eva så kändes det som jag varit på festival när jag kom hem, fast jag var inte lika skitig, bara nästan.. hehe

Ha en bra dag, nu ska jag göra chili con carne!

Dröm dig bort med
den här vettja!
(ps. i slutet blir den bäst)

Helgen flög iväg

Men det var roligt.

Fredagen drack jag och Ballan drinkar, slutade  gött men lite dräggigt, just ja, Roger blev nästan tagen av polisen för han parkerade på en hanikappplats i två sekunder när han skulle plocka upp oss, man kan ju tycka att farbror blå bör ha bättre saker för sig på en fredagkväll, ett skämt helt enkelt, alltså polisen..
Jag och balls hade en trevlig en kväll men skeppis var stängt vilket nästan förstörde våra planer, MEN vi gick på O'learys istället, jag vet vad ni tänker men sluta med det för vi kan ha kul bakom en sopcontainer i Timrå om vi så skulle vilja.

Lördagen satt jag och pluggade till kl 05 på söndagmorgon, bakis men glad i hågen. Nu är jag klar med arbetspsykologin (förhoppningsvis)

Idag har jag annat plugg framför mig, men minnet av helgen i gott bevar.
Btw, i fredags var det vad jag skulle vilja kalla barnförbjudet, ganska intressant med tanke på att det kändes som att vi var på ett dagis.

Ha en bra måndag, nu kilar jag.

Friday i'm in love..

Jag sitter med hemtenta 2. Förstår ni nu varför jag aldrig uppdaterar, även fast livet kan bidra med oväntade överraskningar så är inte just det här så roligt, åtminstone inte för er.

Men snart blir jag glad för då kommer ballan, världens bästa balls och vi ska dricka rödtjut och spela rolig musik, sedan planera för våran DJ karriär. Precis vi ska spela skivor på krogen, dricka billig öl och ha snygga hängslen, jag känner mig cool redan innan det inträffat.
Jag och balls har förstått nu att vi är ihop, det var bara att inse att vår vänskap är som ett förhållande, ett bra förhållande där man dricker vin, spelar skivor och dräggar.

Nu korka upp vin och slå på lite supremes..Okej, hej...

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, jag är till och med fullkomligt medveten om det. Men det är okej.

Jag har ärligt talat inte så mycket vettigt att skriva nu heller, ville mest bara informera om att jag lever och har lite viktigare (och roligare) saker för mig än att blogga, men jag ska försöka skärpa mig (vem bryr sig egentligen?)

Kan ju iaf säga att julen är över, känns ok. Nyår var den bästa dagen på hela året, vilket fantastiskt sätt att avsluta ett år.

Nu ska jag plugga, sen ska jag umgås med mina älsklingar, livet är fan greeeeat!