.....

Jag börjar få lite halvt som halvt ångest nu, håller på att läsa två kurser samtidigt som är ganska jobbiga, mest för att båda kurserna har så otroligt mycket litteratur, detta då dom båda är på distans. När jag sitter och skriver och läser så blandar jag ofta ihop dom och skriver om hälsopsykologi i ett arbete om rehabilitering och vice versa.
Idag vaknade jag med en katt på varje sida av mig under täcket, trampandes. Det är skitjobbigt när dom gör så. Anders blir mest less för Rocky tar liksom sats och trycker ut Anders ur sängen, svårt att förklara men dom slåss om vem som är alfahannen.

I förrgår var det ju säsongsstart för Lost, vi bestämde att vi skulle bli som normala människor och se avsnitten vecka för vecka, men igår kväll hade vi tråkigt och såg att det hade kommit nio nya avsnitt. Så var det med den planen, nu har vi plöjt Lost och ärligt talat så är det ganska segt att komma in i serien efter ett lååångt uppehåll, men det ser ganska lovande ut.

I örigt såg jag greys igår och grinade som vanligt, varför varför varför ???? Frågan är om jag kan fortsätta se det överhuvudtaget nu.

Nu frukost, sen plugg, sen Ballan. Excellent


När jag hör den här tänker jag alltid på 2007 och Nybrogatan

.......


Idag har jag grinat till det
här, blivit arg och rörd. Kärlek till folket, kärlek

Btw, Åre var lovely, återkommer mer om det senare. Nu ska jag ner till Ballan och surra lite, har saknat den kvinnan
Hoppas ni har en underbar dag, det har jag, Sundsvall är underskattat!

måndag


Jag har en tjock katt liggandes på halva tangentbordet så vi får se hur det här går..

Så är det bara två dagar kvar till ÅRE!!!! Känns totalt underbart och imorrn ska jag ta skidlektioner här hemma i fejknorrland. Det kändes som en bra idé då mitt skidåkande är lite utav en lögn men det kan bli bra nu, det tror jag verkligen. Älsk har semester hela veckan så vi är hemma båda två idag, jag tvättar och han fixar musik till rockkvällarna på radio guld, han är grymt seriös den där Anders. Jag hoppas på att det händer nåt spännande ikväll, eftersom jag var sjuk i helgen och därför inte kunde roa mig särskilt mycket så vill jag roa mig ikväll. Vem är det egentligen som har bestämt att det är helgerna som är viktiga? vardagarna är ju minst lika viktiga för det är ju fler vardagar än helgdagar. Hela veckan borde ju vara festlig. Det är den för mig iaf, speciellt den här veckan.

(En liten parentes, jag tänker inte titta på hockey ikväll, jag tänker titta på Will ferrell)

Lilo hälsar


Huliganer


Hörrni nu är det hockey som gäller för hela slanten. Jag och älsk har laddat med lite bärs, jordnötter och ett glatt jävla humör. Vi är som två huliganer som skrämmer vettet ur katterna genom att skrika och svära i takt, men det hör ju liksom till..

Heja heja heja !!Nu helg

Vad händer idag egentligen, jag vet inte riktigt. Papput fyller år och vi ska äta smörgåstårta, det är bra. Vet ni vad som är mindre bra? Att jag måste köpa kurslitteratur för 3000 spänn! Känns som att det finns roligare saker att göra för pengarna, what to do. I helgen jobbar jag, känns lite trist men jag gillar mitt jobb som tur är så det brukar alltid gå bra. Just ja, imorrn ska vi fira Nino som fyllt år, då blir det lite rödtjut, det gillar jag som ni vet. Kanske, kanske krogen men är inte så sugen eller upplagd på det.
Igår skrek jag hela kvällen, varför? jo för det var hockey och Timrå¨, det gillar jag också.

Ni kanske märker min entusiasm för saker och ting, framförallt för det här blogginlägget. Men jag kan skriva om en rolig sak: Snart åker vi till Åre (ons)! Underbart. Speciellt underbar är såklart Anders, ett riktigt kap så att säga.

Är hon söt? socker

.....


Nu ska jag ner på stada för lunch med Ballan och Lina. Vet inte varför jag var tvungen att skriva det, antar att jag får lite dåligt  samvete för att jag är så sjukt dålig på att uppdatera bloggen.

Som ursäkt får ni lite bra musik. I give you tada... min Idol Johnny
(Förresten så grinar jag alltid när jag ser den här videon, jag är tydligen känslig)Big fat lies