Hjälp att hjälpa


Kika in
här vettja..


CV = Christinas väntan på det perfekta jobbet

Då var det hela den här grejen med CV och "personligt brev". Jag har tur som har en kunnig man som hjälper mig att förfina mina egenskaper. Jag vill blir för personlig, Flanders tycker man bör satsa på mer neutralt. Grejen är ju att jag måste börja söka jobb nu, ett riktigt jobb som är relaterat till min utbildning som beteendevetare, men det är ju så enkelt att skjuta upp allt och fortsätta läsa strökurser samtidigt som man her en deltidstjänst på Classe, så enkelt och lönsamt. Men sanningen är så mycket gråare, jag har tjänat för mycket den här sommaren/hösten och kommer bli återbetalningsskyldig om cirkus tre år, kämpar på med de här sista tre kurserna samtidigt som jag är för snål för att inte jobba och jobbar istället häcken av mig samtidigt som jag försöker hantera skolan och se till så inte den kommer i kläm (inte häcken även fast man kan tro det).
Som sagt det här med CV och grejer känns något vitkigt då det kan hjälpa till att styra min framtid.
Förresten vill jag ha ett jobb där jag tjänar mycket pengar på lite timmar och trivs som bara attans, det blir nog bra.

På lördag blir det sjukt mycket kärlek, Eva + jag + skeppan + rödtjut = sant


.....

Jag blir arg, så fruktansvärt arg. Det som stör mig så otroligt mycket är människor som av någon anlending har stort inflytande på folk, och har chansen att få människor att lyssna men istället inte gör ett jävla skit!
Okej om man helt enkelt inte förstår bättre, eller förresten det är fan inte okej.

Om jag ska ta ett simpelt exempel så är ju blondinbella ett bra sådant. Hon är en ung kvinna som många unga kvinnor verkar se upp till, dom vill ha samma kläder, samma smink och lyckas i karriären (???) på samma sätt som hon gjort. Hon har chansen att göra sin röst hörd och då snackar jag inte gällande vilka kläder som gäller, vad hon åt till frukost eller hur många gånger i veckan hon går på ansiktsbehandling. Min stora fundering is simply this: Hur fan kan människan gå ut i sin blogg otaliga gånger och prata om hur mycket hon älskar att använda päls??
För mig är detta helt otänkbart och en skitstor grej då det inte finns någon grymmare djurindustri på denna jord än just pälsindustrin. Detta är enormt nedtystat men som tur är har någon lyckats filma detta makabra hanterande av djur och lagt ut videon på youtube. Så alla som kämpar för att få en lagstiftning som förbjuder grym djurhantering i alla dess former och som mer är gärna skulle se förändring i politiken gällande djurhanteirng (finns otroligt mycket att ändra), vi gör alltså allt förgäves då det finns dessa jävla idioter som går ut på sina bloggar som läses av flera flera flera tusen unga och naiva läsare och förespråkar dessa sjuka och ohumana organisationer.
Näe tvivale!

Bojkotta blondinbella och andra liknande skithögar som tydligen inte vet bättre eller som helt enkelt inte bryr sig..

Ingenting var dag

Idag rensar jag. Jag rensar massa skit och hittar nya saker som jag glömt bort att jag äger. Jag skulle göra viktiga saker idag men det gick inte så bra, får göra viktiga saker imorgon istället. När jag har för mycket att göra så blir jag blank, jag glömmer bort allt och gör ingenting istället, sen när jag ska sova kryper sig allt som jag borde ha gjort sig på och hindrar mig från att sova, jag svarar med ett knytnävslag.

Premiären på skeppis i lördags var över all förväntan. Jag träffade min vackra Eva och massa andra dyngvackra och fantastiska människor. Fan vad roligt vi hade och alla blev dyngfulla och igår vaknade jag av att jag grinade för det kändes som att huvudet skulle sprängas samtidigt som jag kastade upp för allt vad jag är värd. Jag fick iaf umgås med lillasyster och mammut igår, vi åkte till birsta och jag tyckte fruktansvärt synd om mig själv vilket resulterade i att jag köpte tre jackor och är fattigare än fattigast.

Påminn mig om att aldrig mer förtära alkohol..


Vackra Eva Cassidy


Jag har alltid haft en speciell relation till Eva Cassidy, jag har varit lycklig och olycklig till hennes musik i snart tio år. När jag jobbade på Tinell's så har vi så länge jag kan minnas bakat bullar och bryggt kaffe till hennes ljuva stämma. För mig så var hon en utav tidernas bästa sångerskor.

Tyvärr så drabbades hon av cancer, Eva blev 33 år gammal och kommer alltid att leva vidare genom sin musik.
Hon sjunger rakt in i mitt hjärta..

Bio, kaviartub och ahlgrens bilar

Vad är det med mig och väskor? Jag har precis sålt massa väskor på tradera för att göra plats och nu håller jag på att fylla förrådet igen,lägg ner! Jag blir så arg på mig själv för det är så töntigt och onödigt!

Idag chillar jag, vi (jag och mannen) var på bio och såg förhandsvisningen av "Låt den rätte komma in", och jag kan konstatera att det var längesen svensk film var såhär bra.
Jävligt gripande film och vacker på nåt sjukt sätt och sjukt obehaglig på ett sätt som inte var speciellt vackert. Man är bra om man lyckas klämma in alla dom egenskaperna i en film, jag grät, skrek och skrattade. Herregud man skulle kunna tro att jag blivit kärring, sen när blev jag filmkänslig?? Filmen får iaf en 4:a av mig, mycket på grund utav otroligt bra skådespeleri (skulle kunna adoptera pojken i filmen bara för att få titta på frisyren och tycka synd om honom), bra manus, ja vad ska man säga, se den!
Vi fick goodiebags med ahlgrensbilar i, jag åt inte en enda, hur sjukt överdrivet tråkig och nyttig är inte jag. MEN det lönar sig att ha en karl som jobbar på ST, då får man ahlgrens bilar och en ST t-shirt.

Jag är rädd för att jag håller på att få körtelfeber, mina ögon var så sjukt svullna igår så jag låg hela kvällen med en kaviartub på ögonen, och idag vad ser och känner jag??.. jo jag har fått världens största knöl på halsen och kan varken äta, dricka eller prata normalt. Orkar inte vara sjuk, har varken tid eller råd (jag tröstshoppar alltid på nätet när jag är sjuk).
Susse gott!
Sex and candy


Förmodligen en av tidernas absolut bästa låt, har lyssnat på den så länge jag kan minnas och visst den har några år på nacken men vem har inte det..


Helgen har varit fylld..

I fredags blev jag full med Hanna och Gabriella på italienskt vin, igår blev jag full på Anders och gambrinus, idag är jag bara fylld av kärlek och sinnesro.
Det var evigheter sedan jag hade en ledig söndag, jag hade glömt bort hur fantastiskt det kan vara. Vi ska ge oss ut på en promenad snart men innan det ska jag fortsätta slappa i sängen med datorn i högsta hugg. Det har varit en bra helg, jag fick träffa älskade och fina Hanna, och umgås med hennes spanska seniorita Gabriella, fina flickor.

Barnen Rocky och Lilo har damp och springer runt som två blådårar på syra, herrejösses!


Vad tyst det blev.. 

Fantastiskt

ho ho ho ho ho ho..hockeyfrilla


DLK
på pipeline ikväll, arrangör ingen mindre än
riotclub.
Insläpp kl 19.
Be there!On the catwalk

Har precis kommit hem från mammut. Efter att ha avverkat otaliga skräckfilmer och alldeles för mycket choklad så känner jag att det är dags att komma hem till min man och mina kattbarn. När jag kommer hem börjar det med att Rocky tittar på mig förnärmat och undrar var tusan jag har hållit hus senaste dygnet, han gör allt för att totalignorera mig, spanar mot köket då och då och går menande mot matskålarna. Efter ett tag kan han inte vara förnärmad längre och följer efter mig överallt, gaaah, kläng på pappa Flanders istället.
Lilo har världens kortaste närminne och glömmer bort vem jag är om jag så bara varit ute på en fem minuters promenad och detta löser hon på samma sätt som hon gör med alla främlingar som kommer hem till oss, hon blir livrädd för mig och ligger under sängen i en halvtimme. Men sedan är det som att det går upp ett ljus för det lilla fettot då hon kommer på vem jag är och beslutar sig för att försöka krypa in under skinnet på mig och stångas.
Kontentan: Var jag än går så har ett fetto och en påstådd varg som förföljer varje steg jag tar, och vad kan jag säga annat än "love you to".

Min andra datanörd

Världens längsta, som mina sms

Det var en vecka sen jag färgade håret och efter förfrågningar så anser jag det vara dags att lägga upp en bild. Någon ville inte vara med på bild så jag fick trixa lite, håll tillgodoNu ska jag njuta av Magnus Betnér som håller låda på kanal 5.
Ha det!

Felfri humor


Ikväll blir det Magnus Betnér på tonhallen, min och Anders idol. Hans humor är felfri och fantastisk. En läcker man...