Gnällinlägg

Saker ekar i huvet på mig, massa med c-uppsatsen som känns ouppklarat (kanske klarnar efter morgondagen) och annat jox. På torsdag åker jag och Flanders till Åre där vi ska bara vara, vi eller snarare jag behöver det, komma bort från den avgasfyllda luften och bara andas skog (inte för att det är så i Åre, men typ)
Jag vaknade upp med halsont och täppt näsa, måste gå till doktorn tror jag för jag är jämt sjuk, alla bakterier och virushärdar dras till mig som en fluga till socker.
Bättre blev inte saken av att jag fick tillbaka statistiktentan (i psykologi som vetenskap) och såg att jag hade 0,5 poäng ifrån att få VG, ni tycker säkert att jag borde bli glad men det hade faktiskt känns bättre att få ett godkänt med några få poäng över för då hade jag vetat att jag inte kunnat göra så mycket bättre ändå, nu vet jag att ett slarvfel gjorde så att jag inte fick VG, en förbaskad bagatell och något som kan klassas vara lite utav ett I-landsproblem, men vad gör man inte bara för att få gnälla.

Dert positiva är att jag fick ett trevligt paket på posten, en "grattis i förskott" present från min underbara moster i Florida, det var helt ljuvliga saker, jag som nästan aldrig har råd att unna mig lyx fick ett Décleor kit, med massa prylar, och victoria's secret parfym med läppmojs och annat kul, saken blev ju inte sämre av att födelsedagskortet pryddes av diverse disneyprinsessor.

 Har insett att jag tror jag vet varför lönen försvinner så fort, jag kanske stödjer för mycket djurrättsorganisationer men jag skulle nog inte kunna leva så bra med mig själv om jag inte gör det.

Nu ska jag sova, imorrn seminarium 3!

............Lördag kväll och Stina är ledig imorrn, finns nog inget bättre än känslan när man vet att morgondagen är totalt stressfri, varken jobb eller plugg, bara vara.
Vi skulle egentligen till Max på galej ikväll men Anders har åkt på bihåleinflammation så jag är sympatisjuk.

Ska se 27 dresses, Anders sa att han kunde se vad som helst eftersom jag lagat mat och då blev det chickfilm, hehe, jag är faktiskt en utav dom som erkänner att jag kan gilla menlösa tråkiga amerikanska filmer där flickan alltid får pojken, fast jag vill bara se den här filmen för att Katherine Heigl är oförskämt snygg och Malin Åkerman är svensk, så trångsynt är jag. Jag är även en utav dom som utnyttjar till min fördel när jag väl lagar mat till Flanders :P

Hej och hå vad vi far..

image216

Mina favoriter, som choklad fast något sötare


Nu är det bestämt, snart åker jag och hälsar på min käresta i huvudstaden. Jag och Eva, det är precis som det ska vara och som det alltid varit, kärlek vi första ögonkastet och äkta själsfränder.
Inget är bättre än du min vackra!

image212

Jag ska även hälsa på Johanna (vitamin), världens finaste, det finns ingen på denna jord som kan mig så bra som du, vi har känt varandra hela livet, du föddes två veckor efter mig och vi döptes på samma dag och växte upp i samma hus och satt praktiskt taget ihop, min älsko.

Johanna, så snygg så man vill grina. Du får hon inte, hon är min!

.

Dagens: Silverchair - Ana's song (Jag var bara tvungen, nostalgi kom och ta (dra) mig baklänges, jag och Eva var kär i Daniel Johns, vi tyckte han var vacker som bulimiker)


.....Tänk att man kan bli glad över att det smakar aluminium i munnen. Oh my...

Jag har alltså bestämt mig för att inte ta examen nu utan att fortsätta läsa lite strökurser fram till jul då jag blir examinerad, tror verkligen jag kan ha användning av dessa. Inget psykologprogram, klarar inte av fem år till av studielån och tidsbrist.

De kurser som ska läsas till hösten är:
* Arbetspsykologi
* Ledarskap och coaching
* Personal och ekonomi

Dagens: A perfect circle - The noose (hade nästan glömt bort den här låten, har nog lyssnat sönder den när jag var ung, dum, kär och full)


....Kolla in detta!

Fantastiskt bra initativ av bönan Therese med flera, massa kärlek till er!


The story


Lovely!

Jag jobbar imorgon så ikväll blir det lugna gatan med rödtjut och kärlek, inte alltför tokigt.
Flanders and stinta sitting in a tree..


Den gula bollen är väck och vi trippar på tåMin baby har tappat sin gula boll, nu blir det panik i hemmet

image208image211


Farlig böna, måste hitta gul boll


.........

Jag har alltid någonstans trott att denna värld kan räddas utav hjältar. Mina hjältar är musiker, i alla former och storlekar. När man var liten och drömde sig bort genom att lyssna på skräpmusik eller som nu när man lyssnar på något och tycker det är gungigt och sedan skäms.
Jag gillar inte jorden, jag gillar inte människan och hur vi håller på att ödelägga våra liv, vårt sätt att leva är så äckligt onaturligt så när man väl tänker på det så blir man skrämd. Jag bara väntar på att musiken ska rädda allt, för så har det alltid varit, sen man var liten till nu. Jag flyr alltid genom musik och jag skulle hellre vara blind än döv.
Musiken kan inte rädda oss, obehaglig upptäckt.

Nu ska jag kolla på Animal planet och drömma mig bort till afrika.
Förresten jag har tappat mitt "Y"

Min hjälte Johnny cash - The Wanderer


Dia psalma imorrn

Imorgon arrangerar vi Dia psalma på pipeline, Be there!
Massa fest och massa bärs, lovely!

http://www.riotclub.se/

Dagens: Dia psalma - Tro rätt tro fel