Datorn är en stjärt

Förlåt för att jag aldrig uppdaterar, min dator har jag snart kastat ut för den beter sig som ett jävla arsel! Nu fungerar internet men alla mina dokument är kaputt, Anders försöker återställa skiten men jag har börjat acceptera att läget är som det är.

Det nyaste just nu är att jag tar examen snart som beteendevetare och då ska jag söka in på psykologprogrammet, intressant. Har ju velat bli psykolog i andra hand efter djursjukvårdare/veterinär (som egentligen är min högsta dröm, jag väntar bara på att dom ska starta en sån utbildning här) Shit, jag är verkligen en förvirrad själ. Människa -->djur--->människa--->djur..    Jag älskar djur, min stora passion och lycka i livet är djur. Djur djur djur
Tanken på att plugga i flera år till känns inte alltför lockande, men mer lockande än att ge sig ut i arbetslivet.

Största problemet är väl egentligen hur jag ska få in cash men det löser sig alltid, jag får vara fattig och tråkig i några år till.

Jag återkommer när jag vet hur det gick med mina filer, tills dess ska jag gråta över spilld mjölk och att alla mina skolgrejer (sen tre år tillbaka) är puts väck och mina kort.

Urk

Usch, jag har sådana fruktansvärda problem med Linda Bengtzing. Så fort hon är i rutan känner jag hur illamåendet ankrar sig. Konstigt hur vissa människor bara kan få en att känna så..

Godnatt min katt

Nu är jag sådär knäpp igen, ni vet kvälls/natts knäpp. Jag blir alltid så efter en viss tid. Det är nästan så jag vill dansa men då kommer jag nog bara må illa så det är lika bra att inte. Katterna är så jävla roliga, jag skrattar varje dag så jag får ont i magen åt dom ludna små grisarna,  lättsamma liv. Dessutom tror jag att jag ger dom för mycket mat, får alltid skäll hos veterinären för att dom är så tjocka, börjar ge dom bra mat men sen får jag dåligt samvete och då får dom tillbaks den goda feta maten. Tänk om någon kunde bestämma åt mig vad jag får och inte får äta, då hade det blivit betydligt lättare att gå ner i vikt, fast då hade jag nog blängt ut dom som katterna gör med mig. Dom vet var dom har mig.

Nu ska jag lyssna på musik.