Sweet 23

Jaha, då har ännu en födelsedag passerat . Det har verkligen varit en fantastisk dag med underbar släkt och fantastiska vänner, jag tror aldrig jag har känt mig så uppskattad som idag, helt underbart!
TackTackTack!
Imorrn kommer ännu mer fantastiska människor hit och igår stod jag och bakade hela dagen så jag hoppas det blir bra.
Ju äldre man blir desto fortare går det. Från 0-10 år hann man inte reflektera så mycket, livet var en lek och inget togs på allvar. 10-15 däremot började man bli lite småvuxen (iaf vad man trodde) och försökte alltså agera därefter, tyvärr misslyckades man totalt och man har nog aldrig varit så barnslig som under den tiden, därav ordet fjortis. Man längtade tills man blev "vuxen" och fick köpa tobak oh alkohol och i den åldern var folk lastgammal om dom var 18 år. 15-20 började livet på lite mer allvar, man införskaffade sig sin första pojkvän, provrökte samt fick sin första fylla, alltså meningsfulla år med inslag av fjortis beteende. Man började även inse att världen inte är så glad som man en gång trodde och man kan även vid den åldren bli kallad för naiv.
Och vad kan jag säga om 20-23?.. Jo, att tiden aldrig gått så fort, jag har lärt mig en stor del av det allvarliga livet samt börjat få en inblick i vuxenvärlden, jag har fått handla på systembolaget och lärt mig att de riktiga kompisarna finns fortfarande kvar och jag har fått smaka på det ljuva sambolivet. Det kanske inte var en så tokig tid trots allt :)

Det positiva med att fylla år är att man påminns om alla i fjärran som verkligen älskar en. Man får en påfyllning i garderoben samt att man får chansen att träffa vänner och släkt som man träffar på tok för sällan, nämnde jag att man får lov att äta massor med kalorier?
Nu ska jag bli snygg i håret!

Dags att sova, ny dag och början mot att fylla 24 år, samt ska vi träffas med gruppen tidigt imorrn och diskutera vårt kommande paper, btw vi fick VG på vårt PM, wihooo! :)
Tack mina älskade, ni förgyller mitt liv!
Dagens låt - Sahara Hotnights - cheek to cheek

Flytten

Så kära läsare har jag äntligen fått fingrarna ur och börjat skriva mig ett inlägg (sen får vi se hur länge inlägget varar). Anledningen till att jag varit dålig (eller inte dålig, mindre bra för att citera frugan) på att uppdatera bloggen beror på att det har varit flytt i farten, från Tivoli till Hjort, eller snarare om ni vill från en vindsvåning till en annan, det kändes vill jag lova! Tur vi hade ett gäng starka hårdrockare som hjälpte till och trots att hälften av dom var hjälplöst bakfulla så gick det smidigt till och inga personskador framkom.

Lägenheten är trivsam, ljus och trevlig. Det är roligt att fixa ända fram tills att man kommer till dom där sista kartongerna man packade ner där alla menlösa småprylar och diverse hamnade i brist på annat, vart tar man vägen med småprylarna? jag menar köket är löjligt lätt att packa upp då man redan har sin vision om hur allt ska vara. Sen är ju cd skivorna samt dvd/vhs filmerna också lätta att packa upp och även kläderna hör till den kategorin (min största panik låg i bristen på garderober) då man vet var allt ska stå och sitta. Men sen hittar man dom där sista lådorna märkta "Diverse", "Menlösa kläder", "prylkrims" och "prydnadsjox".

Nu håller iaf älsklingen på att visa sig duktig och drar kablar till höger och vänster för att vi ska få ett fungerande internet till den stationära samt vår tv box till sovrummet. Dock ska jag påpeka att det som fick fixas först var internet till min laptop och sen har jag gått och tjatat i oändlighet att vi måste fixa telefonen vilket älsklingen tog itu med igår, jag gnällandes är inte världens mest lysande situation och eftersom vi har allt via bredbandet så komplicerar det allt en liten smula och gör det enkla en smutt svårare.

Nu sitter jag iaf med en whiskey och har precis smällt i mig micropopcorn och morgondagen består av besök hos farmor och senare fest hos Emelie med klassisarna, alltså en dag att se fram emot. Råkade även köpa en vinare för mina sista slantar, oj förlåt mamma.

Nu ska jag göra absolut inegnting. Susse gott!
Dagens låt: Sophie zelmani - Once