Vart tar vägen vägen?

Idag är det söndag.
söndag, alltså vad händer.. det var måndag nyss och julafton igår, sluta förvirra min stackars överhettade hjärna, snart sker en explosion i samma klass som en atombomb al'a Hiroshima och då kommer jag alltid bli ihågkommen som atombombs jäntan med ett hjärta av guld och hjärna av sprängdeg.
Men allvarligt vart tar tiden vägen och vad hände med livet? Det kändes som allt började rusa fram i samma takt som jag tänkte "hm, kanske plugga på högskolan".
Det börjar liksom bli som nåt jävla skämt det här, varenda år så är det samma visa att man ska oja sig över hur fort det gångna året har gått men i ärlighetens namn brukar jag oftast bara hänga med strömmen, det vill säga ibland tycker jag det går ganska fort och ibland inte men jag ojar mig alltid med resten av mina pensionärer. men nudå, alltså allvarligt vad hände med 2006? Borta med vinden, nice to meet you 2006 and goodbye.. *PANG*

Och inte fan ser 2007 ut att bli mycket bättre, jag menar vi är i slutet av januari och jag har inte ens märkt av något. Undrar om någon skjuter in något i min kropp så jag sover över visa månader för allvarligt talat så känns det som att jag har sovit mig igenom minst halva mitt liv. Jag kan inte komma ihåg någonting och när jag väl gör det så är det saker som inte ens är värda att bli ihågkommna.
I den här takten så fyller jag väl 47 snart, gymma värld.
Vi låter ju inte våra djur lida så varför ska vi?

Anyway, så smällde jag ner på statoil nyss och köpte mig snus och pepsi "fucking lovely" max, jag kände att jag behövde unna mig något sockerfritt och cancerframkallande såhär på söndagskvällen. Och helgen har väl rusat förbi i ungefär samma takt som den där atombomben jag pratade om tidigare, *pang* och hej då. Jag kände mig måttligt nöjd när jag på trettioårsfesten igår tackade nej till kladdkaka med grädde och försökte lura alla andra (inklusive mig själv) hur smaskigt det är med äpplen. Inombords skrek jag efter den där kladdkakan och min hjärna började sakta men säkert att hota mig med att spränga sig själv i luften.
Har jag förresten nämnt att vi har världens bästa grannar och tanken på att dom ska flytta ger mig inte en utan två klumpar i halsen och vardagen änns en smula gråare.

Nu ska jag tillbaks till mitt söndagspysslande, det vill säga tv tittande varvat med datortjoande och en gnutta pepsi max, ohlala.. vem sa att livet var tråkigt?

Dagens låt: Bush - Letting the cables sleep

En ny början

Idag började skolan igen, kändes faktiskt bra. Jag och frugan gick därifrån i armkrok med varsitt leende i fejjan och började fundera på hur vi skulle göra för att sticka ut ifrån normen, då kom vi på det! Man ska ha en tröja där det står "Kött är mord" samtidigt som man delar ut blanketter om hur dåligt det är att käka kött och i all veva ska man ha en varmkorv i handen, där sticker man nog ut, vi ska presentera det förslaget på skolan. Sen kom vi även på fler saker men då insåg vi att det är inte sånt som sticker ut från normen utan det är sånt som dom skulle kunna låsa in oss för. Och inte vill vi väl skaka galler my wife?
Dessutom ska jag hoppa in i grupp 2, oj då det kanske jag också får sota för?

Iaf så Mår Christina mycket bra och livet känns på topp. Det är skönt med förändringar så länge det är av det fantastiska slaget. Klarade dessutom vår B-uppsats helt galant så nu kan man sluta tänka på den, skönt som fan!
Ja allt är faktiskt perfekt så imorrn kommer förmodligen allt gå åt helvete men det behöver man inte tänka på nu.

Dagens låt: Good Charlotte - I just wanna live

Vad är nu detta?

Har precis kommit hem ifrån en intressant, rolig och halväcklig kväll.

Har jobbat i stort sett hela dagen lång och ägnat mig åt sysslor så som toastgörande, bullgörande och trevliggörande. Efter min tunga arbetsdag så bestämdes det möte med min alldeles egna balla och hennes malla (roger). Vi bestämd oss glatt och oanandes av dess ödesdigra konsekvens att hyra film. Första filmen var en sisådär film ("The break-up"), det vill säga att jag såg den och jag såg den, det var liksom inte så mycket mer med det, den var varken oh eller ah.
Oanandes om vad som väntade så satte vi naivt in film nummer 2 i spelaren och titeln borde väl ha sagt allt den hette "feed" och handlade om *harkel* Feta brudar och de män som gillar det. Ju mer vi såg desto mer spårade filmen ur, och jag kan tala om att det var den första film jag någonsin sett som spykänslan verkligen och märkbart infann sig.
Okej om filmen bara hade handlat om tjocka fruntimmer och deras "feeders" men det var tyvärr inte riktigt så, mitt i filmen fick man både uppleva godbitar som likmaskar och människofett tvångsmatandes av någon (som dom kallade det i filmen) sociopat. Tänk om jag vore som Orvar på Svt (forna filmkrönikans programledare) Och skulle helt ärligt, kliniskt och allvarligt sitta och rescencera detta chabrak, vad skulle man säga?
"Jo alltså det var usla skådisar men fantasifyllt manus med vidriga sexscener a'la Charles Manson med en nypa av psykopati blandat med en skvätt av sjukligt kontrollmässigt behov av en vilsen själ med vidrigt hår"
Alltså allvarligt folk, detta går inte.. smaken av filmen sitter kvar och jag kan praktiskt taget garantera att intagande av mat för min del får skjutas upp till nästa vecka, jag är så fullständigt äcklad så jag vet varken fram eller bak. Ge mig något roligt att se på så jag slipper somna med denna film i bakhuvet.
Btw, hur castar man folk till en sånhär film? "jomen du kvalificerar dig till att vara ett tjockt monster liggandes i en säng medans varm tomatsås slickas upp från din mage av din lika äckliga motspelare"
Det stog faktiskt thriller på baksidan!

Nu ska jag se "sex and the city" och varva ner, tacka vet jag perversa singelbrudar  i 40 årsåldern levandes i nutidens N.Y suktandes efter karlar och letandes efter den perfekta mandomsegenheten.

So long!

Vid mina sinnes fulla bruk (??)

Klockan är sent och jag sitter uppe och vaken tack vare en mycket trevlig överraskning. Jag bestämde mig för att rensa ur min garderob sådär på kvällskvisten, jag började med mina linnen och t-shirts (säger man så fortfarande?) och tro mig det är inte direkt lite, och när jag ändå höll på så tänkte jag att jag kunde sortera allt i färgordning. Så jag började glatt med att sortera och rensa (ut med det gamla och in med det nya) och upptäckte till min förvåning vad mycket linnen jag hade som jag helt glömt bort och jag kan tillägga att många hade fortfarande prislappen kvar. Medans jag fnissade för mig själv över mitt otroligt galna missbrukande shoppingbegär så märker jag hur ett av mina favorit linnen har hål i sig och det dröjer inte länge förrän jag ser en svart larv mummsandes på mitt ljuvliga 500 kronors diesel linne, jag skriker till i panik och hoppar upp på sängen medans jag flaxar hejdlöst med armarna, vad var detta för galningar och vad gjorde dom i min garderob? Jag slänger linnet på golvet medans gråten inte är långt borta och tänker att det kanske bara var det där linnet, men ack så fel jag hade, det visar sig att ju mer jag börjar rensa desto mer larver hittar jag. Det positiva med det hela var att jag kunde rädda dom mesta linnena och då kommer vi fam till vad jag gör uppe såhär sent, jo kära åhörare det ska jag tala om.. jag tvätar eller snarare paniktvättar! 4 maskiner med enbart linnen och jag hoppas verklifen att dom går att rädda från dom äckliga små odjuren.
Och jag som bara trodde att vi hade två skadedjur här hemma, dom kallas vid sina indiannamn "jamar" och "leker med bollar".
Så imorrn är det jag som ringer anticimex det första jag gör och tvingar dom att komma på studs!
Mitt liv är som en skräckfilm, typ som "flugan" Fast "The furangels that ate my clothes" spooky.

Så vad gör jag i väntan på att krypa till kojs, jo jag plöjer "sex and the city" boxen som jag fick av min raring i julklapp medans jag trycker clementiner utan dess lika och rullar mage.

Nu ger jag upp, nytt år nytt liv.. jo tjena det börjar som en käftsmäll på julaftonsmorgon. Damn..

Jag kan även tala om för er att jag har skällt ut frisyren, visst är jag hemsk men jag orkar inte mer, så fort jag hör hans röst så börjar mitt blod att koka.. människan ringer 40 minuter innan vi ska lämna in rapporten och har åsikter, ehh hallå har jag missat nåt eller, han har liksom haft hela jävla jullovet på sig att klaga och det sa jag och sen sa jag att jag inte ville prata något mer. Och som vanligt efter mina inte så ofta förekommande utbrott så får jag dåligt samvete. Jag funderade starkt i några ögonblick på att ringa och be om ursäkt men sedan blev jag tjurig och konstaterade i min ensamhet att det fanns faktiskt inget att be om ursäkt för, jo btw det finns det faktiskt "förlåt frisyren för havrekakan jag gav dig som fick ditt öga att börja rinna och gjorde dig förkyld en månad senare.. vill du ha en kaka?"
Jag säger som min kära far: "FOLK!!"

Dagens låt: (jag kan faktiskt inte komma på en enda som passar med mitt humör idag, det är en konstig dag, glad fast halvuppäten av skadedjur, vem har gjort någon låt om det? Kanske George Michael, han är ju lite knepig...)

Nytt år, nytt liv

Det var inte igår vill jag lova, utan snarare förra året. Jag känner mig lite skamsen och svansen mellan benen är mycket förekommande just nu Jag håller på att blogginviger min nya, friska, fräscha, sköna wonderbara laptop, I looooove you! Bara en sån löjlig grej som att jag kan surfa utan en hundra meter lång TP kabel gåendes från datorn till modemet är mer tillfredställande än ni kan ana, oh ljuva liv!
Kom hem från Sthlm idag, jag och snyggstjärten har haft det helt jävla fucking lovely! Bodde på ett världsfint hotell a'la "pretty women" (oj där överdrev jag nog), Har varit och kollat på underbart vackra Disney on ice där jag tjurade i ungefär en kvart för att jag inte fick disney popcorn för 80 spänn. Män i trikåer och vackra kvinnor i balklänningar bjöd kvällen på och sjäjlvklart det bästa utav det bästa det vill säga soundet, den underbart vackra tårögdsframkallande disney musiken som får vem som helst att känna sig som huvudrollsinnehavaren i en prinsess saga, må det aldrig ta slut. Jag halv snyftade mig igenom underbara klassiker så som "Den lilla sjöjungfrun", "Aladdin" Och självklart min favorit "Skönheten och odjuret" (Som var lite utav en besvikelse). Jag lämnade Sthlm lite gladare, lite friskare och med en tår eller två i ögonen, tack hjärtat!

Julen har artat sig ganska smärtfritt faktiskt och jag fick känna av bortskämdhetens ljuva stämma, det vill säga att jag tror aldrig i hela mitt liv att jag har blivit så bortskämd någon jul som jag blev i år och jag tänker inte ens börja berätta vad jag fått men jag kan ju säga att resan till Sthlm och "Disney on ice" var en utav dom.
Jag önskar att jag kunde säga som alla andra att det är skönt att julen är förbi men det kan jag tyvärr inte, jag känner mig så fruktansvärt ledsam för att julen är över detta är den mest deprimerande period under hela året, tillbaks till ansvaret och ta tag i alla kilon man gått upp under julhelgen. Dessutom kan man inte skylla på att det är jul medans man trycker oändliga mängder med choklad. Har iaf bokat in spinning nu så nu jävlar är det beach 2007 som gäller ;)

Fan vad less jag är, främst på folk, vad är det med människor tänker dom inte? Blir så fruktansvärt irriterad så jag satt och frustade på bussen idag passande nog så matchade det mina svarta ögon och de blixtrar som jag slog ner med min blick. Egentligen kan jag väl inte påstå att det är något speciellt jag blir bara så jävla less. gaah!

Sitter och fixar det sista på rapporten, meningsuppbyggnader och försöker skriva det lite mer flytande, insåg när jag läste igenom det ordentligt att mycket var jävligt osammanhängande och trassligt. Eller egentligen kan jag väl inte ta åt mig äran för det är väl mer Anders och jag som fixar texten och kanske lite mer Anders men han vet ju liksom vad han sysslar med, det blir nog bra det här.. börjar känna mih lite smått stressad bara. Jag vill bara skicka in det och så får det vara klart sen. Men allt har ju varit värt det faktiskt med tanke på att man har fått sig ett gott skratt eller två tack vare fisyren ahaha, jaa frugan han var verkligen höjdpunkten på år 2006, you kill me

By the way, det här året kommer bli skitbra!
Snart kommer my wife hem, lägtar så det gör ont i kroppen, min söta lilla änglapuff, velvet pants want you in my livingroom drinking pepsi "fucking lovely" max... oh yeah

Nu ska jag fixa med rapportjäveln. So long långkalsong, old school jag vet.
Dagens låt: Marcy playground - sex and candy

Ps. Moder natur är en jävla satmara! När kommer den där snön som är vit och brukar vara förekommande i Januari månad?