Christmas spirit och en gran så grann

Dagens händer.

Jag frågar mig själv just nu varför jag sitter och tittar på "Cityakuten"? Jag gillar det ju inte ens, dessutom varför åt jag choklad? För att det var tråkigt. Den onda cirkeln snurrar runt i ett svart hjul.

En del av mitt hjärta försvann igår, min anabanana flydde sin kos till snön i Gällivare och hon ska vara borta alldeles för länge :(
Och snart snart snart är jag ledig.. nästan en månad för att vara exakt, fan vad sjukt! kan inte minnas när jag var ledig sist, var väldigt länge sedan, nu kanske jag har tid för mig själv, träning, mina älskade vänner och mitt förhållande. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog försöka jobba för jag kan verkligen inte vara ledig, jag får så dåligt samvete för det känns som att jag borde göra nånting nyttigt uscha, jag hoppas verkligen att jag kan vara ledig..

jag följde med snyggstjärten på stan idag och hjälpte honom att hitta julklappar till sna päron och jag säger bara detta, jag älskar dig över allt annat på jorden, du är det bästa som finns och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig... MEN, du är jättejobbig att handla julklappar med min älskade, mer kräsen än mig när jag ska köpa julklappar och om jag får säga det lite gulligt gnällig ;) Men tänk vilken tur att du redan fångat mig så du inte behövt göra det under en julklappshandel haha!

Och snart är det julafton! Kan knappt bärga mig och jag är som ett barn i en godisaffär, känslan gott folk... allt handlar om känslan, christmas spirit! Imorrn ska jag iväg och stresshandla det sista senare är jag beredd på jultomten. (alla barn sluta läsa nu!) Jag blev omvald av min familj att återigen gestalta vår givmilda vitskäggiga gubbe, dom tycker jag är bra på att spela tjock och skäggig. Men det är ganska roligt, fast varmt (Nu kan alla barn börja läsa igen).

Imorrn kommer min balla hit på fika och julklappsbyte, tomten blir tidig iår hehe.
Btw, vi har världens pimpigaste gran! Bling bling och glam glam

Puss och ses

Dagens låt: The Poughes(stavas det så?) - fairytale of new york

Friskt eller sjukt? frugan och Stina + frisyren med mongohanden

Jävlar i min panna vad galet många kommentarer jag fått på mitt tidigare inlägg, skämt åsido och inroni utan dess like.

Var ju ett tag sen jag uppdaterade, har varit i full fart med att ta hand om mig själv och att blogga har faktiskt inte lockat (förlåt)! Anyway så sist jag skrev så hade snyggstjärten nyss åkt och nu, ja nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem! Wiiiiiiii!
Jag har känt mig som en gammelnucka instängd i ett sagotorn med ett fönster av plast, okej jag har pluggat, pluggat och pluggat lite mer men jag har även haft tid med att försöka njuta lite av ensamheten (jag lyckades inte), slutade med att jag låg och stirrade upp i taket halva natten och ska kliva upp en timme efter att jag somnat. Har varit cranky och har dessutom haft matbrist då jag glömt bort lite titt som tätt att äta. Dock har det inte blivit några filmkvällar med chips, läsk och annat trevligt cellulitbildande.
Dock måste jag säga att det finns mer nackdelar när snyggstjärten är borta än fördelar. Men en grej som är bra är att jag hunnit busat i fred, det vill säga köpt julklappar och slagit in dom, jag har överträffat mig själv den här julen och handlat förbaskat mycket julklappar men roligt är det och tur är väl det för annars skulle jag grina. Ja just ja, det gjorde jag faktiskt häromdagen då jag läste att vill man ha en vit jul är det norrbotten man ska bege sig till, buha and fucking hu, jag har iaf nån som älskar mig eller ska jag vara petig så har jag flera stycken, det ni!

jag har även upptäckt vad det roligaste och sjukaste på samma gång är, skriva en rapport med frisyren! Jag och frugan är snart lika vältrimmade som Carmen Electra om det fortsätter på det här viset, vi garvar så magmusklerna skriker och bidrar till att vi är konstant hungriga för vi gör av med så jävla mycket energi. "ta en kaka, taaa en kaka, taaaaaaaa en kaka". frisyren tittar frågande på mig och frugan efter att ha förklarat att han inte kan äta för då kör salivutsöndringen igång och det börjar rinna ur hans öga ( what the hell, har jag missat nåt eller?) men beslutar sig tillslut för att han ska ha en kaka och tar sina mongohänder och gräver ner dom sakta men säkert i kakpåsen, det enda jag kan tänka på för tillfället är "faan då blir det ingen kaka för min del" jag menar inte tänker jag sticka ner handen där han har haft sin mongohand. Jag kollar mordiskt på den enorma frisyren mitt emot och tittar på frugan och börjar sjunga "taaa en kaka" låten. Han bestämmer sig för att vi inte är riktigt friska och då blir jag och frugan rädd, om han inte tycker att vi är friska måste vi verkligen vara sjuka.

Vi har bestämt oss för att hata vår lärare och det ville vi visa genom att skriva på tavlan, i förbifarten ner till godisautomaten skriver frugan på tavlan "jag hatar jävla staffan. DÖ!!" meddelandet kan inte bli mer tydligt, när hon väl kommer upp igen så suddar hon ut texten för hon vill ju faktiskt inte ha ett U. Då tar jag upp pennan och skriver mitt eget meddelande på tavlan "jag hatar staffan och hans mage, den lilla hängbuken. DÖ DÖ!!" vid det här laget var meddelandet ännu tydligare fast vi suddade ut det innan vi gick ifall han skulle komma förbi (vilket är lika troligt som att det blir en vit jul (åhhhh, vit jul!)

Hej svejs hoppas jag inspirerade er idag. Var inte galna, var trevliga och skriv inte "DÖ" till läraren på tavlan!

Dagens låt: We hate everyone - type o negative

Ensam är stark..

... Jo tjena, inte när man ska sova iaf, den saken är klar!

Sitter och pluggar inför tentan imorrn, allt känns bara som en svart massa och jag vet snart inte vad jag läser längre. hur tråkigt får någonting bli? Hur länge ska man palla att ta sig igenom skittråkiga saker för att få den utbildning man vill ha? Antar att sådant är livet och så kommer det säkerligen förte sig resten av livet också. "alltså det är tråkigt att skaffa barn men jag måste nog för annars får jag inte det liv jag ska ha", blaha!
Utöver konstant pluggning senaste dagarna huvudvärk och en gnutta ångest får jag även tampas med att jag inte har min älskling här, räknar ner dagarna tills han ska komma hem men dom är ganska långt bort i skymmningen, det vill säga 8 dagar kvar, har tagit mig igenom tre. När han kommer hem kommer julstrumpan vara fylld, det är nåt han kan räkna med :)

I helgen som sagt har det varit tentaplugg utan dess like med min söta lilla fru, hon har bott här hela helgen och vi har pluggat (kanske ätit lite choklad) Och ändå hunnit med lite snack om livets bestyr. Det känns tomt utan henne här nu, jag hade liksom börjat vant mig :( Väggarna är kalla och golvet ekar och soffhörnan där du suttit och ätit godis hela helgen är tom, endast några chipsspår syns.
Btw, hon är min nya gudmor till katterna, hon vet nämligen hur dom ska tas dvs, dom är inte katter utan små små människor, bebisar eller kalla det barn om du vill. Frugan har iaf begripit det nu och dessutom pussar hon på dom ungefär lika mycket som jag och hon har lärt sig hur man fjäskar och att ful betyder vackrast på jorden.
Alltså min enda pålitliga gudmor.

Vi lekte även med tanken att frugan skulle bli som en katt och bo med mig och ha en egen låda (flyttkartong) och en egen toalåda som skulle vara lika stor som ett rum ungefär fast fylld med sand. Detta skulle hon göra i kombination med att jag vunnit tio miljoner på triss och att anders rymt med Carolina Gynning, bosatt sig på cypern och blivit dom första i hela världen som fått tiolingar (eller heter det tilingar?), Nämnde jag att han skulle spela i ett cypriotiskt hårdrocksband som inriktade sig på att vara orientaliska?
Haha, roliga tanke kl 3 på natten.

Önska mig lycka till imorgon, jag ska kämpa och kämpa och göra mitt bästa (som förmodligen kommer bli det sämsta)
Pusspuss
Dagens låt: Aimee Mann - Wise up


Dagens, ja tack

Klockan är sent och Christina sitter och försöker plugga, det går inge bra vill jag lova.

Jag känner mig så töntig, urtöntig, fjantig, löjlig och ja..töntig.
Min älskade for iväg ikväll vid 17 tiden till sin omtalade turné och jag saknar han redan så mycket så ögonen är på gränsen till tårar. Det är så tomt, ensamt och mörkt här utan min älskling och jag vet att vi ses om elva dagar och jag vet att jag inte ska sakna dig så mycket som jag gör men jag kan inte hjälpa det. Fick ett sms i ungefär samma veva som han stigit på bussen till sthlm "Jag kan inte hålla mig måste bara skriva att jag älskar dig". Och från att han har åkt har vi skickat varandra cirkus 3 sms och jag väntar nu på hans godnatt samtal. och jag menar hallå, nu snackar vi med bruden som har haft ett distans förhållande med älsklingen i nästan två år förr och gråtit åtskilliga tårar varenda gång han lämnat mig vid tröskeln bedjandes om att han ska skita i skolan och flytta in med mig, man tycker ju att jag borde vara van.. men inte då..

Och dessutom känner jag mig nojjig, rädd för att alla möjliga saker ska inträffa och jag har redan spelat upp cirka 100 scenarion i min trötta hjärna men jag VET att det kommer gå bra, han kommer inte bli ihjälskjuten av en galen tysk, bussen kommer inte sprängas och han kommer inte få en spetsad öl med gud vet vad, jag vet ju allt det där men ändå, jag älskar honom ju..

Och pluggandet går som en smällkäft mitt på ljusa dan, jag frugan och frisyren träffades i morse för att skriva på våran rapport och det gick ju bra fram tills att frisyren bestämde sig för att vara vrång, jäkla människa det där alltså! Frugan satt och fnittrade i princip hela tiden medans frisyren satt och kommenterade varenda microsekund av vad vi hade att säga och inte var det vettiga saker heller, näe det var sådana saker som får en Christina att gräva fram yxan hon har i väskan utifall att, och idag var det faan ett utifall att tillfälle!
Och på måndag är den omtalade tentan och jag säger bara satan i gatan vad jobbigt, känns som om jag har total noll koll och jag kan boken ungefär lika bra som jag kan hantera blomsterväxter. Jag blir så frustrerad och ångesten kryper sig sakta på och nyper mig i fläsket, damn!
Imorrn blir det spinning iaf och då kanske man får skingra tankarna lite.

Imorgon ska jag äntligen få mitt häng med min alldeles egna fru, hon ska komma hit med godis och pepsi max och kramas med stackars mig. Jag lääängtar så tills min stjärna på himmelen kommer och förgyller min tillvaro, du är så bra så bra så bra!

Nu ska jag plugga minst en timme till sen blir det en tom säng och möjligtvis några tårar (vad bra christina att du tänker i förebyggande syfte och framförallt bra att du pratar om dig själv som andra person, oh yeah)

Pusspuss mina söta små gorumpor och dröm om klas-göran gestaltande näcken på en samlingsskiva, psyk nästa tack!

Dagens låt: All by myself.... äh förresten screw this nu tar vi en galen låt istället
Limp bizkit - Break stuff
Gillar inte Limp bizkit egentligen men den här videon är helt galen och jag kan rekommendera den till alla som känner sig förbannade eller bara allmänt jävliga och den framhäver framförallt mina känslor till frisyren i nuläget, det var snyggstjärten som gav den till mig, åhh min fispropp!

söndag och julkänsla?

Så var det dags igen för sötjävelns alias pensionären alias fulstjärten alias sexy att framföra helgens aktiviteter på ett blankt papper och tomhet i hjärnan.

Varit en relativt lugn helg, i fredags bjöd jag och snyggstjärten svärföräldrarna på mat och idoltittande, var trevligt (trots att jag hällde vaniljvisp i grytan och tappade ner saltkaret), dom tackad för maten och uttryckte att jag var en bra kock, thanks and godnight.
Blev som sagt idoltittande och jag kunde inte varit mer nöjd med resultatet, go norrland! Hoppade upp och ner i soffan och kramade allt i min närhet, han är förjävla sweet den där Markus :)

Igår jobbade jag som vanligt och det var sådär halvmycket folk och som vanligt gick jag runt i min dimma och bakade lussebullar som blev fläskiga och större än min underarm, btw har med mig lussebullar så ni mina älsklingar för mer än gärna komma hit och kompanjona mig och lussekissarna. På kvällen hade jag och snyggstjärten myskväll och det var fan helt jävla lovely (du är helt jävla lovely). Vi lagade massa god mat tillsammans, satte på mysig musik och låg i sängen och drack champagne och kärleksförklarade oss till varandra och pratade som vanligt om våran framtid, jag längtar efter vad framtiden har till oss mitt hjärta. Vi kom i säng vid 3 tiden efter att vi spelat domino och spelat upp våra favoritlåtar för varandra (som vi alltid gör "älskling har du hört den här?", "jajamensan, kanske 40 gånger men gärna igen"). Tre år har vi varit tillsammans och vi har fortfarande så mycket att prata om så vi fyller ut varandras meningar.

Och sen har vi ju idag, det har varit såå lugnt och jag inledde dagen med samtal från ballan och frugan. Har suttit och kollat på E, läst skitboken och snart bär det iväg ner på staden för julskyltningen. Jag vet, tragiskt men jag måste få ha min jultradition och dricka glögg medans ungjävlarna går runt med sina tutor och gapar på föräldrarna, lite svårt dock att få in julkänslan när det är 10 plusgrader ute och lika grönt som i juni, men jag gör mitt bästa.
Igår på jobbet lyckades jag dock märkbart att håva in den där julkänslan då jag stog och bakade mina lussekatter samtidigt som Jaana tyckte att Elvis julskiva var en bra idé. Då mådde jag nästan illa..

Så nu bär det iväg och äventyret har bara börjat, äventyra med mig och släpp det gråa!
Dagens låt: Mark knofler och Emmy Lou Harris - rollin on