Did you give the world some love today baby?

Varför ska det vara så svårt att söka i dessa satans databaserna?
Jag börjar iaf se ljuset i tunneln angående C-uppsatsen, det börjar hända saker men med myrsteg.
Efter varje dag vi har suttit har jag och Hanna unnat oss en vända på stan med tillhörande shopping. Det är dyrt att snart vara klar med C- uppsatsen. Har även upptäckt det fantastiska fenomenet med second hand, har shoppat två förjävligt snygga skärp och en "fame" LP för, hör och häpna, 30 riksdaler. Jag ska aldrig mer handla något annat, lyckan är gjord och nu kan jag använda andras skräp, wihoo!

Kom att tänka på denna idag, den blev bortglömd och jag blev kär


90 års jubileum

I helgen var jag alltså i Dalarna och firade Classe Ohlson. Vilket hejdundrans kalas. Vi tog bussen kl 8 ifrån Sundsvall och sen var det fest hela dagen och natten (bokstavligt talat)
Vinet korkades upp kl 8 på morgonen och korkades ner ungefär samma tidpunkt dagen efter.

Döm av vår förvåning när den stora överraskningen var att The ark spelade, säga vad man vill men fan vad dom styrde upp, coolt var även att de enda spelningar dom gör i Sverige detta år var denna och den som blir på gatufesten, är inget större fan men dom är roliga att se live. Allt var bra fram tills att JuniLuni bröt benet och vi fick spendera större delen av efterfesten i väntrummet på akuten, kan ju dock inte påstå att det stoppade oss särskilt mycket då pluntan gick varm även där.

Hojt!Kul var även att batterierna till kameran dog så det endast bilder från bussen och förrätten fick äran att närvara.


Happy birthday to me


Sitter och avnjuter min Nancy Sinatra skiva som jag fick av Anders och dricker gott, svart och starkt kaffe. Livet blev helt plötsligt fantastiskt! Bra musik, en bra man och kaffe är vad som får mig på fall..

24 år, fy fan vad gammal jag är...

Bilder från helgen i hufvudstaden


Fredagen bjöd på turkfest hos Evas fotografvän Halil, så jävla kul har jag inte haft på länge, turkar vet allt!1. Jag, Eva och Anne-Lie
2. Jag och Eva
3. Jag och Eva
4. Halil med två
5. Eva med Muso (som vill ha Evas långa svall)
6. Muso


Lördagen började med några återställare i en vacker park på söder, där mötte vi upp vanja, Karin och Linda och jag mådde skit, bakis som få med trasiga fötter. Tur att det var fint väder och efter några bärs var jag igång igen.1. Vanja och Karin, fina som få
2. Eva och Vanja
3. Jag vet inte riktigt
4. Karin och Linda
5. Två kärlekar
6. Karin går lös på guran


Senare vankades det först födelsedags fest hos Anne - Lie sedan blidde det fest på söder hos någon vi inte kände1. Jag och Eva
2. Jag och Eva
3. Födelsedagsfest
4. Eva dricker vin ur en ramlösa flaska, så jävla hårdrock
5. Jag och Vanja försöker vara coola (misslyckas dock ganska kraftigt)
6. Vi hittade en snubbe som hade norrlans guld, då blev det heligt
7. Snygga Karin
8. jihaa
9.Jag och Vanja demonstrerar snusktantens råd om hur man gör ifall könet på ens första ligg är för litet
10. Cowboyhatten åkte på mig också
11. På tunnelbanan, lite hur ska man säga, runda under fötterna


Ja, vad ska man säga, jag mådde som jag förtjänade på söndagen. Tack min fina älskling för en underbar helg, jag älskar dig!

Denna är för dig min kära, din alldeles egna chet baker, en redig en karl