En dag i solen

Idag har det varit en alldeles underbar dag ute i solen, sommaren börjar bli väldigt påtaglig.. eller åtminstone tills jag kom hem, tittade på vädret och fick veta att vintern börjar åter igen imorrn, hallelulja shoot me. Idag har jag legat på en filt tittandes på himlen med Ina, Ina är min styvmamma fast hon är inte elak, tvärtom alldeles underbar. Vi åt pizza på filten och gosade med morrgan, han är så ful den lilla grisen.

I helgen var det även lugnt, lördagen bestod av att jag och Anders tog en promenad upp till sidsjön med en termos kaffe och en formlimpa till änderna, dom var så söta och dom tiggde som fan, tilslut blev måsarna (japp du läste rätt) jobbiga och tog nästan allt bröd. Vi blev kär i en and tjej som inte såg ut som dom andra.. vi kallade henne "tjusiga tjejen" hon var jätteljus och mallade sig inför andpojkarna och alla hängde efter henne nafsande i hennes bak, vi konstaterade dock ganska snabbt att "tjusiga tjejen" var lite utav en bimbo, en lätt blåst and då hon inte förstod kampen om brödet utan mer stog där väntandes på att någon skulle servera henne det på silverfat. Vi tog även kort på underverket som läggs upp inom en snar framtid (förmodligen aldrig men jag inbillar inte bara er men även mig själv att det ska hända när jag skriver så)

Fick resultatet på sociologisk metod idag och jag fick VG, helt sjukt med tanke på att statistik och dylikt verkligen inte hör till min kompetens men nu kan jag alltid vara nöjd över att jag en gång fick VG på en statistik tenta, wohoo :)

Nu ska jag och flanders se "Lost" Love it!
Och imorrn blir det föreläsning och senare en fika med ballan, längtar!
Dagens låt: Miss Li - Oh boy (ska se henne på fredag med ballan, lovely)

Så var påsken över

Hej hopp!
Så var påsken över, jag har aldrig riktigt förstått mig på denna grej, det enda man gör är ju att äta godis och jag har därmed döpt om påskveckan till tjockveckan. Har förmodligen lagt på mig några kilo vilket inte känns någe vidare men samtidigt.. man vill ju inte göra påskägget besviken ;)

Eva har precis gått hem och jag har haft en alldeles underbar tid med henne sittandes i min soffa. Hon kom hit igår och vi lagade middag och pratade som bara vi kan, sedan låg vi vaken halva natten och hade "Max Von Sydow" kväll som vi kallade den, haha.. där avverkades både "köplust" och "Excorsisten" Och jag tog mig igenom filmerna undrandes huruvida Max Von Sydow och Ebba von Sydow är släkt, någon som vet?
Idga åt vi brakfrukost och var lyckliga över varandras sällskap, min älskade älskade själsfrände du betyder mer för mig än livet.
Ballan om förbi med frukost igår, åhh vad jag älskar ditt sällskap! Vi pratade mat och åt mat och hon lyste upp min dag like always, tack ballahej!

Nu ska jag strax pallra mig iväg till frugan för hon har kommit hem från skogen (Gällivare) och jag har saknat henne såå, jag ska hjälpa henne att handla och sedan ska vi hänga som bara vi två kan :)

Senaste dagarna har jag träffat alla mina guldkorn (inklusive Sara och Anna i fredags) och ni gör mig alla så lyckliga så jag skuttar runt på mina rosa små puffmoln och längtar efter er redan!

Nu fattas det bara en, Flanders som är på turné och kommer hem på fredag, längtar så otroligt mycket efter min älskling och längtar tills veckan då du börjar på ditt 9-17 jobb igen och vi kan ta långa promenader och mata ankor, jag älskar dig stjärten!
Ja livet är bra förutom att jag inte tagit mig för att börja packa än, jag/vi måste verkligen ta tag i det nu, detta gå bara inte! Vi flyttar den 27 April och vi har inte ens tittat på flyttlådorna än, my god. Men jag säger som Flanders allt löser sig alltid. Tror faktiskt jag ska börja packa lite ikväll då får jag känna att jag gjort något nyttigt iaf. Näe nu måste jag göra mig klar för snart dras det iväg till frugis för soffhäng.

Puss på er mina små påskägg, ni är guld!
Dagens låt: David Gray - Sail away (som min frugis tipsat mig om, lovely!)

Dagarna i ända jag sitter på min ända

Jaha, så var det med det.
Dagarna som följt har artat sig i relativt sakta takt. Jag är hemma med min trattkatt som efter hennes sterilisering igår har tratt och är lite trött, sötgrisen.. man kan med andra ord säga att jag är trattvakt. (humor)
Jag tvättar och donar och väntar på syster yster ska komma förbi och hälsa på mig, Wilma och trattkatten. Wilma har lite svårt att scceptera Lilos tratt men hon jobbar på det, hon jobbar även på att stjäla all tänkbar uppmärksamhet och hon gör det bra bara genom att hon går runt och ser ut som guds gåva till jorden.

I Måndags träffade jag kusin Johanna, var helt lovely! Jag följde med henne när hon piercade sig och var handstöd, dock var den uppgiften inte lika lätt som jag först trott då hennes långa, röda vackra naglar borrade sig in långsamt men säkert i mina handflator och minen jag gjorde under hennes piercing var nog en kombination av smärta i handen ochn smärta i ögonen när jag såg vad som försigick med den där förbaskade nålen, burrr.
Senare bar det iväg till chocolate house där jag smällde i mig en macka med kesoröra samt två praliner som förövrigt var helt gudomliga, doch var sällskapet gudomligare och jag insåg verkligen hur mycket jag hade saknat min Imbo. Du är bäst min lilla rödnagel ;)

På lördag sprider jag mina vingar över Alby då det är dags att hälsa på och sova över hos mormor och morfar med mammut och nannis (syrran). Det ska bli jättehärligt, och jag saknar min moff och poff.

Nä nu ska jag dra ner till tvättis. Ha det bra!
Trattkatt säger hej och wilma visar sina knickers.

Dagens låt: David Guetta - The world is mine