Mitt liv är ös

Förlåt för att jag är så jävla dålig på att uppdatera. Har dock alldeles för mycket att göra nu, jobbar heltid pluggar heltid gånger två kurser samtidigt så livet är inte direkt så megakul just nu. Snaaaart är det jul och jag längtar, mest för att jag kommer ha mer tid till att umgås med mina älsklingar och familjen.
Jag är ledig idag för en gångs skull, gjorde färdigt min rapport igår och är ledig från jobb eftersom jag jobbade hela helen så Sara kommer hit idag!! Min älskade bästa plopp i hela världen, åh vad jag älskar dig, helt sjukt! Har inte träffats på några månader men nu är hon hemkommen från Luleå, wihoo!
Det bästa med julen är att nästan alla älsklingar kommer hem, jag saknar er allihopa..
Ha det!
Dagens låt: Plain white T's - Hey there Delilah

Vår helg, vårt liv

I helgen har det varit mys på högsta nivå och spenderats i kärlekens tecken med den bästa människa jag vet!
Fyra år och det känns fortfarande så jävla självklart. Tack min älskling för du och jag..Fantastiskt!

Dagens låt: Pearl jam - Rearviewmirror (Vår låt från dag 1)

.. Det är okej att spy nu

Fredagens svettning

Efter att Daniel åkt ut vilar nu mitt hopp på Amanda, med sin chram, snygghet och egna stil har hon iaf fått mig att smälta..
(Och jag som sa att jag aldrig mer skulle se Idol, hmm)

Edit: Efter att ha sett första halvan så måste jag säga att det egentligen inte spelar någon större roll vem som vinner då jag tycker att båda är likvärdiga, dock måste jag fortfarande säga att Amanda gör mig lyckligast, och vackrare får man ju leta efter.
(Vad är detta, Christina 14 kommer fram och säger hej)

image169

Dagens låt:
Elvis Presley - Suspicious minds

Stressa av och ner

Jag har insett att jag börjar hamna i samma mönster igen, ett mönster som jag inte mår bra av och som får mig att bli stressad på själva livet. Jag har alltid miljoner saker att göra för jag tar på mig mer än vad jag klarar av, eller snarare min själ orkar med. Jag säger jämt att jag ska stressa av och sluta ha miljoner saker i luften hela tiden men det funkar inte för jag tror att jag ska överträffa mig själv hela tiden. Jag trivs så enormt bra med mitt liv, skolan och mitt jobb men allt i en enda röra är inte som jag vill ha det, jag vill gärna ha det mer strukturerat och mer planerat istället för att det blir *tjofs* och sedan så blir hela december en dimma. Inte konstigt att jag aldrig blir frisk från min förkylning, fick mig en rejäl uppläxning av sjuksköterskan som menar att om jag håller på såhär så är det inte konstigt att jag aldrig blir frisk, lätt för henne att säga tänkte jag..

Aja, det är ju faktiskt bara en månad som det är såhär extremt sen i januari tar jag igen allt, då blir det back on track med stormstreg, ohlala vad jag längtar!

Idag invigde jag julmusten, fantastiskt, nu har jag julkänsla :)
Blev bjuden på lussebullar och glögg idag hos Malin men det var helt menlöst då jag hade varken smak- eller luktsinne, ärade förkylning..
(Jag är inte bitter, även om det låter som så)

Dagens låt: Aimee Mann - Wise up (fantastisk låt)

Julhandel och ny kärlek

Idag har det julhandlas som bara attan! Jag och mamma intog stan med bravur och kom hem med 35 affärer, suck Anders kommer bli galen, har även råkat unna mig själv några tidiga julklappar, heh..

Jag har iaf skaffat en ny älskling
Hon heter Sony Ericsson W910i, vacker inte sant?


 
Har även en stor nyhet kära vänner, har äntligen skaffat en ny hemtel så nu går det att ringa till mig igen :)

Sjuk igen och igen och igen....

Jag är sjuk igen!!
Blir så frukltansvärt less, nu har jag varit sjuk i två veckor och det blir aldrig bättre, skulle kunna tänka mig att det beror på att jag aldrig stressar av men ändå. Jag bara hostar hostar och hostar och nu dessutom har jag blivit tokförkyld och lever på nässpray och soppa. Jag har inte tid att vara sjuk, har alldeles för mycket att göra och tänka på.
I lördags hade vi julfest på jobbet och det var jättekul, åt julbord på båten "medvind" och ni som var i Sundsvall i lördags kanske kommer ihåg att det var rena rama skitvädret, då åkte vi båt i efter att ha ätit julmat och druckit öl, vin och snaps, hua! Men jäklar vilket go det var i folket, jubel och allsång, skitkul :)
Det måste även ha varit skitkul för resten av gänget som var där och inte hörde till Clas Ohlson, hahaha, dom såg lagom roade ut.
Btw, kom hem kl 22 för jag var så jävla hostig, kändes lagom kul när resten av gänget begav sig till jobbet efter julbordet och laddade ölpumpar och vad jag hörde så gick dom hem vid 5..

Har jättemycket i skolan nu och jag orkar inte ens tänka på det, försöker plugga med värkande huvud och igentäpptnäsa med hostattacker men det går inge vidare måste jag säga, usch blir så trött!

Har ni förresten provat att ringa till vårdcentralen något närmaste tiden? Jag kan säga att det är en omöjlighet då deras nya lysande system går ut på att man lämnar sitt telefonnr och dom anger en tid som dom ringer upp, totalt värdelöst om ni frågar mig. För det första måste man ringa inom en halvtimme efter att dom öppnat för att överhuvudtaget få en tid, jag ringde 8,30 imorse och fick en tid kl 15,15, hallå??!
Om man ringer senare än så får man ett härligt svar som följer "Tyvärr finns det inga fler uppringningstider idag, var vänlig försök igen imorgon", de menar alltså att jag måste åka till akuten för att få några satans hosttabletter utskrivna, vansinne om ni frågar mig!
Edit: Jag fick tag på vårdcentralen och fick rådet att stressa av och äta massa bafucin och fortsätta med nässpray och att jag inte behöver oroa mig så länge snoret inte blir grönt, hahaha, say what??

Nu, dags för te och snart Dawson's creek. Är så lycklig över att de börjat köra den serien igen, följde den slaviskt i mina unga 15 och senare glömdes den bort. Men nu har jag hittat tillbaka igen, wihoo!
Edit: Tydligen har dom bestämt sig för att ha något Idol maraton idag så inge Dawson's Creek, damn tänk att dte lilla kan göra så mycket, nu blir jag ju bara less, tack Tv4..

Dagens låt:
Frank Sinatra - My way (kan man annat än älska denna karl? Sinatras julskiva kommer gå varm i spelaren hela december)