Just nu...

... pysslar jag och lyssnar på radio guld, varför? Jo för att en talangfull snygging är med i julbandet som snart går på, vem? Får jag inte säga.. hehe

Julstämning = på topp

.......

Vilken rolig överraskning jag fick imorse. Lönespecen damp ner i brevlådan, jag blev lycklig och tänkte att nu är det slut på soppa och vatten, det blev det, slantarna blev fler än jag trodde men problemet låg inte där. Problemet låg i att jag trodde att pengarna skulle skutta in på mitt konto imorrn så jag har hela helgen på mig att handla klappar (jag är alltid sämst på det där, handlar gärna alla klappar samma dag om det skulle vara möjligt, vilket är otroligt opraktiskt i längden). Detta innebär alltså att alla mina planer för helgen blev något svårare att fullfölja och jag får två dagar på mig att inhandla resterande klappar, dessutom så måste jag få tid till att slå in dom i tomtejävlapapper och fixa och trixa lite med .....s julklapp, puh!
Jag kanske bara borde vara glad över att jag inte svälter.

På lördag tycker jag att ni ska pallra er ner till skeppis, då arrar vi (typ) lite reggaeafton så om ni har 40 spänn kvar från julhandeln till inträde så har ni en rolig lördagkväll framför er.

Appropå musik, hur skön är inte denna (jag är medveten om att jag gör smygreklam)...

Varför kan jag inte få nog av denna?Kan det vara att hon är så vacker att titta på, eller är låten helt enkelt något utöver

Helgen i Lule med alla dessa godsaker


Bättre sent än näver, här kommer Lulebilder, kallt var det men fasiken vad gött..


Denna får hedersplatsen, bara för att det är vi och det är braSen måste jag tillägna en bild åt Sara och vad som bidrog till hennes konstanta skratt i två dagar, tadaa, i give you: "ninja mammut", fantastico

Edit: "Ninja Mammut" heter egentligen "Ninja Magic", och dom är inte dåliga utan bra, dom råkade bara få fel namn av Sara vilket var allt annat än tråkigt och skapade onda magar och skrattkramp

I övrigt var det en fantastisk helg, och jag fick känna av norrland på riktigt och äta hotellfrukost, men bäst av allt så fick jag ha alla fina under ett tak, tack älsklingar för en fartfylld helg

Förbryllande fakta

Jag håller på och äter in julen..

För ett tag sen blev jag utmanad av min kära
imbo so here it goes..

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag kan inte äta mat som varit fryst, det är världens konstigaste fixidé men jag spyr vid blotta tanken.

2. Jag älskar tecknad film, speciellt disneyfilmer och min största grinfilm är lejonkungen

3. Jag äcklas av människor som använder päls

4. Jag har gått ner nästan 15 kg under 2008, yes

5. Jag vill inte gifta mig i en kyrka eller ha en präst som viger oss

6. Jag hatar att läsa böcker, det är det absolut tråkigaste som finns och jag gör det bara när jag måste

7. Under de senaste fem åren har jag bott i 6 lägenheter

(shit vad rolig jag är inser jag när jag ska skriva ner förbryllande fakta, det är så man förbryllas över sig själv)

Jag utmanar: Frugan, Syster yster, Emelie, Mickan, Moster Kathrin, Landerskan, Malin marvelous

Notis:
Rocky kom tvåa i årets lussekatt tävling, nu har vi mycket kattmat så dom kan bajsa ännu mer. Förutom det så är jag en stolt mamma till två fula odjur varav en utav dom äntligen har bidragit till hushållskassan ;)

Hemkommen till en lussekatt

Jag ska lägga ut lite Lulebilder senare, just nu har jag lite för mycket att göra men tänkte bara uppmana alla att rösta på Rocky, han har nämligen blivit en utav de tio nominerade lussekatterna i ST:s tävling, det var över 400 bidrag vilket bara konstaterar vad jag redan visste, vår lille skit är speciell.
Kan även tillägga att trots att Anders jobbar på ST så har han inget med detta att göra, han visste inte ens om att jag skickat in en bild, så inget fusk har förekommit, det kan ni vara säkra på.

Gå in
här och skicka iväg ett sms med din röst, du kan vinna trisslotter, inte illa.. inte illa

Han har blivit ganska kaxig över detta, jag och Flanders har fullt sjå med att få ner han på jorden igen, lille fjant


Pappersdockan och Flanders rullar till ett mer seriösare norrland

Nu blir det inge skrivet på kanske nån dag, drar till min andra älskling i Luleå imorrn..
Det blir typ som en pargrej, jag Anders, Sara och David.. fast inte lika seriöst.

Ha det fantastiskt så länge!

Äventyr med wild africa och texa

Jag har inte haft tid att blogga idag för jag har varit fullt upptagen med att skriva en handlingsplan, jag har hjärnan full med plugg (eller kanske tugg?.. känns som så)

Fredagen var en intressant dag, vi var hos vet med Lilo där dom skulle göra både det ena och det andra, äsch jag citerar från
syrrans blogg , tyckte det var ganska så klockrent skrivet, min Lilosar in a nutshell..

"I morgon får jag skjuts till skolan eftersom mamma ska skjutsa syrran och Lilo till vetrinären. Lilo är syrrans kisse, skulle du se henne skulle du väl tro att Lilo ska fettsugas eller något, men så är det faktist inte, hon ska bli öronmärkt, vaccinerad och till och med rakad i stjärten... Vilken blanding. Fick nyss veta att hon ska bli rakad för att hon är så tjock så hon inte når att slicka sig ren. Hon är så fin den sköldpaddsfläckiga lilla rackarn. Du fick en bild i huvudet av en fet sköldpadda i stället för en katt va?"

Efter vet var jag nästan grinfärdig, hur har jag lyckats försumma min kisse så hon väger 5,2 kilo! Sist vi var hos vet så vägde hon 4,1 kilo och nu, ja nu väger hon mer fast jag bantat hon, hur förklarar man det för en djurdoktor? Hon gillar mat den lilla rackarn, fast inte som Rocky som slickade på ugnspapperet idag, vad är det för djur jag har hemma?? Kan omöjligt vara katter, dom ska ju vara smidiga, smärta och smarta..

Kvällen spenderades med älsk, hummer och champagne. Man kan tro att jag skojar eller åtminstone att vi är rika fast så är det inte. Det är dock inte så glamoröst som det låter då Anders hade fått ett delicard från jobbet förra julen som gick ut idag så vi var tvungen att stressa i oss en hummer, arma oss då livet kan vara hårt och oförutsägbart.


I lördags blev det rajraj hos balls i form utav inflyttningsfest och utgång, det var en trevlig en lördag och underbart med en fylla för att blockera hjärncellerna efter en vecka av tortyr (skolarbeten). Lika underbart var det inte på söndagen då jag jobbade och fick kränga prylar med "in i dimman" blicken, oj så det kan gå som gubbarna på Clas brukar säga.
..och nu ett bildspel med wild africa, vår trogne vän som försökte få oss fulla..Jag och Flanders drack kaffe på krogen vilket alla tyckte var ett halleluljha moment, till vårt försvar så var vi inte nykter, man gör dumma saker då..Sen kom Roggo och hämtade oss, vi åkte o käkade och där träffade vi en galen kvinna med tourettes som kallade alla för bög, det började bli farligt men som tur var så var alla trygga med sin sexualitet..Nu ska jag ta hand om jobbiga kissar och senare har jag planerat att snarka mig igenom en natts sömn.
Ha det lovely darlings!