Midsommar och kravlös lördag

Jaha, så var helgen snart slut. Tyckte det var nyligen jag satt på jobbet och tänkte "underbara fredag, långt till söndag". Helgen har bestått av midsommarfirande med släkten och flanders. Var trevligt och kvällen avslutades med allsång och kubb. Blev glad som alltid av att träffa min Imbo, tråkigt var dock att hon blev sjuk och var tvungen att åka hem ganska tidigt, men jag fick rå om dig ett tag iaf :)
Och jag träffade även min kusin "Henrik" som numera bor i sthlm och han lillkille Oliver som blivit så stor sen jag såg honom sist. Och som alltid lika trevligt att träffa Annika och Tommy och lillgrabben Simon, ja det var faktiskt trevligt att träffa allihop och festen hade styrts upp väldigt bra med jättegod mat samt frågeslinga.

Dagen som följde hängde jag och älskling vid pappas stuga och låg på bryggan och solade (därav min röda näsa), dock blidde det inge bad då det var för blåsigt. Vi körde lite moppe (pappa och Ina har skaffat varsin) sedan åt vi en pizza i solen och låg på en filt resterande dagen, alltså en totalt kravlös lördag.
Och nu är det söndag och inte mycket spännande har hittills skett, Anders jobbar lite och jag ligger och läser på balkongen i strålande solsken, det är iofs inte fy skam heller. Lilo går runt och vill ha uppmärksamhet och Wilma ser ut som en iller, mina små fjärtar.

 Kravlösa lördag

Har tyvärr inga bilder från midsommar än, batteriet var slut och vi hade annat för oss :P Kan dock hända att det dyker upp en och annan bild som någon annan tagit.


Måste uppmana alla att läsa den här artikeln, helt vidrigt men det är nog viktigt att vi blir upplysta om ett och annat.
http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,1097383,00.html

Dagens låt: Lars Winnerbäck - Kom (blir helt uppslukad av denna karls musik när det är sommar, på vintern får han vila)


Vänner och självbiografier

Fy faan vad mina vänner gör mig glad. Det finns ingen lycka förutom den lycka jag känner i närheten av er, mina älskade älskade vänner! Det jobbiga är dock att nästan alla av er flyttar till hösten, jag är ju för fan inte hel utan er, hur ska detta gå?
Har dock kommit i underfund med att jag ska hälsa på er hela tiden, det är ju trots allt inte alltför långt bort från de flesta av er, men usch vill inte ens tänka tanken. Det blir en expensive höst med mycke buss och flygresor men det får jag ta.

Har efter uppmaning av min snyggstjärt ändrat "sing it loud" till "Sign it loud". Ni måste ju hålla med om att dte är ganska klashigt. När jag har tid hade jag även tänkt försöka fixa till designen på min blogg, den är ju faktiskt bedrövlig, men det får vänta.

Har även beställt lite böcker, har nämligen konstaterat att nu när jag inte pluggar så kan det vara roligt att läsa annat än studentlittertur, har även lånat ballans halva bokhylla med böcker så jag har det jag gör.
Har snöat in på självbiografier och de som ska läsa är följande:

 Traci Lords självbiografi "Nattens barn", har alltid velat läsa den men inte riktigt haft tid.

 Carlina Gynnings självbiografi "Ego girl", har hört att den ska förändra synen lite på den föredetta Big Brother vinnaren.

Sen ska jag försöka låna Johannas Bok "The dirt" om Mötley crue när hon läst klart den, hoppas jag får låna den. Senare tänkte jag även försöka läsa Jenna Jamesons självbiografi när tid infinnes :)

Väntar på att Sara (LillPlopp) ska svänga förbi och förgylla min dag. Senare bär det iväg till Ballan för ännu mer födelsedagsfirande, lyxigt med två dagar, mhm :)
Men nu ska jag diska. Ha det bra!

Dagens låt: Robbie Williams - sin sin sin (Gillar verkligen inte Robbie Williams förövrigt men den här låten är tamejtusan svängig)

En uppenbarelse

På uppmaning av vitaminis Johanna så kände jag att det kanske var dags att uppdatera bloggen. På den tid som fördrivits så har jag hunnit med både det ena och det andra, cruising, tjejmiddag, födelsedagsfest, solande och badande.
Idag fyller ballis år och jag inledde dagen med skönsång, jag hoppas att stackarn inte fick ont i öronen, tack för den födelsedagspresenten liksom :P
Senare kom Johanna förbi och vi surrade skit blandat med allvar och kärlek, min lilla sötnos.

Hra lovat att bli bättre på att uppdatera bloggen, ska även göra ett försök med lite roligare inlägg samt ska jag lägga in lite kort. Jag har nämligen bestämt mig för att köpa en digitalkamera, wihoo! Det får dock bli i Juli eller nåt när jag hunnit jobbat lite, dom var faktiskt inte så dyra såg jag när jag tittade runt. Så´med lite tur kan jag nog komma under 1500 kronor iaf.

 

Igår bar det av till Umeå för att träffa Anders andra släktsida, vilket även visade sig vara den största. 50 stycken släktingar varav typ en femtedel hade träffat mig tidigare så det blev mycke handskakning och namnupprepning om man säger så. Varför säger man sitt namn egentligen?.. Det är ju ändå ingen som kommer ihåg det.

Var även tvungen att sno en bild av Johanna (Imbo) från cruisingen, shit vi var ju heta fast inte lika heta som den röda bilen som vi, eller snarare Imbo blev kära i, my god! (Btw, uppmärksamma skuggan i bilen som ser lagom road ut över vårt friande till bilen)


Ska på kalas om ett tag med tårta och presentutdelande, oh yes. Vart även tårta igår, Min hjärna blir fläng på socker. Tjing!

Dagens låt: Sharam - Party all the time

Älskade vän

Älskade älskling.
Jag vet inte om jag har rätt till att skriva ett inlägg om er, om sorgen, om kärleken om älskvärdheten om systern och om brodern.. men jag tror jag måste.

Efter att ha suttit och pratat med dig i några dagar och försökt vara positiv så har jag märkt att den som egentligen varit positiv är du, jag kallade dig stark och sa att jag beundrade dig för att du kan hantera din sorg på det sätt du gör, nu har jag insett att det är sån du är och jag är så ledsen för att du/ni får uppleva det här, du med din positiva bok har kanske hjälpt dig själv att hantera det här, vad vet jag? Det enda jag vet är att jag gråtit varje dag sedan den där morgonen och jag vet egentligen inte varför, jag träffade aldrig brodern, jag visste dock vilken fantastisk människa han var och som jag sa igår så gillar jag människor som är unika och egna, alltså jag hade gillat brodern.
Jag gråter för jag vet hur du gråter inombords, jag gråter för att hur mycket jag än älskar dig så finns det inget jag nånsin kan göra för att få honom tillbaka, jag gråter för jag vill sitta där och hålla dig i handen och torka dina tårar.
När du gråter i telefonen vill jag bara sträcka mig fram och kyssa din panna och stryka ditt hår, men jag kan inte..

Jag hoppas du vet att jag finns där med dig och som jag sa igår, du och jag!

Din historia om honom och hur han var tvungen att duscha innan han åt mat har fått mig att skratta flera gånger igår och flera gånger idag, jag skrattar just nu.
Jag är ledsen för att jag aldrig kom och hälsade på i påsk och i jul och i sommar, tänk om jag fått äran att träffa denna broder? Då hade jag haft tur.

Jag älskar dig min Anna "frugan"!
Puss och kärlek, jag kommer alltid vara din alldeles egna sötjävel!