I helgen..

Jag känner mig fortfarande något skev

Fredag

Det är fredag.

Jag träffade en kattpojke som jag blev kär i igår, det var Junis jourhemskatt från
sundsvalls djurhem. Jag ville ta hem honom till mina.. Vill du ta hand om och älska en fin och hängiven kattpojke, som otroligt nog inte fått något hem än så är han ledig för att bli någons själsfrände och älska dig tillbaka.

Vackra pojken Albin


Jag kom ihåg när jag först kom i kontakt med denna underbara organisation, det var två år sedan när det var nystartat, jag hittade en hemlös vacker kattpojke som senare fick namnet Morris och jag blev förälskad i hans blick. Att någon hade övergivit denna underbara skapelse var för mig helt ofattbart. Han bor på landet nu och är lycklig och älskad.

Också mina som är sig själva och lite fula..Missy Higgins - Where i stood


Grisarnas dag


Nu har jag varit och handlat djuraffärer åt grisarna. Jag är nog inte som vanligt folk, jag köper saker till katterna (alldeles för mycket!) när jag får lön och allt grundar sig i att jag har dåligt samvete för att jag håller dom instängda. Nu har dom fått nya leksaker, ny sand, ny mat (så dom blir ännu fetare) och massa godis. Mina små barn, dom är värda allt!Igår var det muffinsbak hos Nina med Cina, vi hette då Stina, Nina och Cina vilket speciellt jag och Emil tyckte var rackarns kul. Jag behöver inge vin med dom, jag blir full på deras kärlek, mina gryn.
Jag och Juni flög förbi Birsta tidigare, och jag råkade shoppa lite, det blir alltid så. Men det var nice att få vara med min bönan.Nu ska jag iväg och fixa, bli utekväll och middag med "B011 the party people".

Männen i mitt liv
Nätshoppa med hårfärg och sen lite plugg..

Har börjat dagen med att nätshoppa, då känns det inte som att man gör av med pengar.. Tyckte jag hade gjort mig förtjänt av lite nytt och det råkade bli ganska mycket nytt. Det är alldeles för mycket utgifter den här månaden, hade tänkt försöka klippa mig och införskaffa en ny vinterjacka.

Hade tänkt mig en rödbrun hårfärg, ungefär som Ashley Simpson har, förjävla fin färg men vet inte om det skulle passa mig. Har ändå i viss mån trivts med mitt halv "interiktigtblondmennästan" blonda hår i sommar, men till höst kan det vara trevligt med lite färg, äsch.. nu har jag för lite att göra, eller egentligen för mycket..
Dom fula springer runt och dampar och nu blir det plugg, senare ska jag svänga förbi Nina och pussas lite, min lilla skrutt..


Hej och hå vad vi far..


För att fortsätta på mitt tidigare inlägg så fick jag denna av världens bästa balla
Roadtrip nästa sommar då? =)
//Ballan

I drove all night...


Ja som dom flesta av mina nära och kära vet vid det här laget så är jag nu körkortsinnehavare. Jag började fundera på vad min uppkörningssnubbe gick på, då jag aldrig skulle godkänna mig själv för körning. Jag känner mig som en "olycka is about to happen" när jag är ute och flyger på vägarna och jag undviker i högsta grad att köra ensam. Eftersom jag aldrig när jag har övningskört har kört på kvällen eller i mörker överhuvudtaget så har jag och Anders kört runt lite just för att träna på det, det började med att jag slog på spolarvätskan istället för helljuset, sen tror jag på riktigt att jag behöver några specialdesignade glasögon då jag får sitta och kisa för att ens ha en hint om vad vägmärkena innebär i mörkret.

Flanders tycker att jag kör bra, jag tycker att han är full av crap!

Jag är nästan bilägare då mammas bil har blivit min bil, i princip. Jag lovade alla mina "party people" att jag kunde hämta dom just därför, efter fester eller dylikt där det intas alkoholhaltiga drycker, nu önskar jag att jag aldrig lovat det..

Roy orbison - I drove all night 
Jag och Lillplopp levde med denna, sommaren 2002.. vilket även var samma år som jag började med mitt körkort, plopp fick sitt körkort och jag la ner alla tankar om att skaffa ett körkort. Jag ville ut och köra med Roy..


Ett halvår senare..

Jag hade länge planer på att aldrig mer skriva i den här bloggen, planer på att överge den och aldrig mer yttra ett ord i skrift på bloggmaterial. Jag hatar pressen över att hela tiden känna sig tvungen att skriva.
Vet inte när nästa inlägg kommer då jag endast kommer skriva i denna blogg när jag känner för det och aldrig på grund utav att jag känner mig tvungen, läs ni som vill och ni som inte vill, lika glad för det är jag..

I väntan på nästa inlägg får ni lite balsam för själen i form av Shiny toy guns - don't cry out