Menlös dag

Idag är det fredag och jag väntar på att flanders ska komma hem med en vinare och kyssar, mmm..
Idag händer inget speciellt eftersom jag jobbar imorrn (sällan) Ha insett att jag jobbar varje helg den här månaden, vilket iofs innebär med handelskontrakt att jag kommer vara rik i slutet av Januari och fattig fram tills dess, ljuva liv!

Det blir alltså kattmys, killmys och förmodligen Idol, har dock börjat bannat det med tanke på att Daniel åkte ut sist, vad var det om liksom?
Imorgon dock är det mycket stor chans att det blir någon form av utgång, vet inte vad som har hänt med mig men jag tycker inte det är vidare stimulerande längre att gå ut på krogen, innebär det att man blivit vuxen?.. hua hemska tanke.
Men allvarligt, fulla desperata människor som bara söker bekräftelse,  jag lovar att jag ska försöka bli roligare och gå ut oftare, darlings ni får ha tålamod med mig.

Vi har iaf nästan bestämt om nyår och det kommer bli så roligt, måste ut och shoppa någon form av klänning eller dylikt (alltså byxor och tröja, har svårt för klänningar på mig)

Idag har jag satt upp lite julpynt, nån julstake och stjärna.. det känns lite jobbigt i år hela grejen, vilket skrämmer mig lite då julen är den bästa tiden på året jag vet. Mina intressen är julen (kan man säga så?)
I år blir det hårda paket..

Puss och trevlig helg!

Dagens låt:
Feeder - Piece by piece



Mammas dag

Idag fyllde min älskade mor 43 vackra och underbara år.
Jag älskar dig och tack för att du är just du och just min mamma!

Ja jag erkänner, jag är en riktig morsgris, men kan man vara annat när man har världens bästa mammut :)

image165
image166
Mamma och jag 1984


Hoppas du har haft en underbar dag och blivit uppvaktad precis så som du förtjänar..

Dagens låt:
Ramones - Pet semetary (Mammas favorit låt)


Skumt

Visst är det sjukt hur livet bara kan bestämma sig för att ta helt andra riktningar än vad man hade kunnat vänta sig, genom en liten förändring så förändras hela ens liv, det är vad jag kallar magi!

Idag har varit en konstig dag, har egentligen inte gjort något vettigt förutom att gå en promenad. Öppnade lagboken som kom idag och jag säger bara jösses Matilda! Det är inte direkt lite att kunna och vi som har juridik tentan om cirkus en månad, puh! Har dessutom en tenta dagen innan i kriminologi och oj vilken rolig kurs. Igår hade vi en professor i kriminologi som föreläste, det är få lärare (eller människor för den delen) som fängslar mig så mycket som han gjorde, man satt hänförd vid föreläsningen och lyssnade gladeligen, när föreläsningen var slut så blev man nästan besviken för man ville veta mer. Information! Information!

Jaja, nu ska man väl göra något av den här dagen, ska ner till pappa strax och äta mat och senare ska jag nog hångla lite.

Just ja, vad är ett Stina inlägg utan kattbilder så här kommer dom, låt mig presentera...  *trumvirvel*

Krigaren Rocky och... ..prinsessan Lilo!

Dagens låt: The perishers - My heart

Lördag med två lurv och inre stresshormoner

Kul jul. Det är lördag och jag sitter i min soffa och diggar lördagsfilmer.
Frugan nu skulle du vara här, pepsi "fucking lovely" max och röda soffan = du och jag in a nutshell. Jag tänkte på dig en lång stund idag och funderade på hur det ska kännas att träffa dig igen, förmodligen kommer det kännas som att vi aldrig varit ifrån varandra och vi kommer omfamna varandra med pussar och kramar. Men jag vet att du är och lattjar med några söta tailändare nu och dricker paraplydrinkar och jag hoppas att du tänker på din sötjävel lite titt som tätt. Me love you always frugis..

Gudadrycken itself..


Jag behöver få in lite nya känslor i mitt liv, det vill säga jag behöver lite ny musik! Ge mig tips på några bra skivor och låtar så kommer jag vara evigt tacksam! Ni vet hur det blir när man lyssnar in sig på tok för mycket på sina favoriter så tillslut får man inte samma känsla när man lyssnar på sin favoritlåt så man måste ta ett uppehåll från den, inte göra slut men ett uppehåll. Ganska precis så känns det nu, jag behöver ett uppehåll från min musik och fara ut i svängarna lite, prova nåt nytt och se vad jag kan hitta (nej jag pratar inte om Flanders :P)

Jag har så äckligt mycket att göra nu så det är inte ens roligt. Jag tokjobbar på Clabbe Ohlson samtidigt som jag läser två kurser parallelt, och jag vet att skolan kommer bli lidande om jag inte tar mig en nerstressare. Har legat halvdöd hela veckan med en jätteförkylning som har bestått av att jag har tappat rösten och låtit som en alkiskärring i sina bästa 60, hua. Börjar bli lite bättre nu men jag tror det är min kropp som vill ge mig en smällkäft och säga åt mig att varva ner, för jag tror det är den inre stressen som sabbar, ni vet den där rösten som konstant säger åt en att man inte kan slappna av för man har tusen andra saker att göra, puh.. Ibland vill man ge den rösten på nöten.

Anders spelar på red rock ikväll, önskar jag hade fått vara där och se han hantera gitarren, finns inget sexigare en en man som kan hantera instrument ;)

Nu ska jag ägna mig åt rapportskrivande och mina två underbara, lurviga små odjur!
Imorrn blir det jobb och storhandling, ljuvliga vuxna liv *harkel*

Dagens låt: David Guetta - Love is gone
(Bruden i den här videon är så vansinnigt snygg så jag blir mörkrädd!)


Wilma ängel



Så var det dags, videon som jag gjorde är nu offentlig..
Låten som spelas i videon är: Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere over the rainbow

(Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på musiken, vet inte varför det blev så)

Vi älskar dig för alltid, vårt älskade hjärtegull..


Citat


"Auschwitz börjar var som helst där någon tittar på ett slakthus och tänker: De är bara djur"
/Theodor Adorno




Titta och njuuuut

Igår hämtade vi vår lilla Rocky och han har installerat sig väldigt bra måste jag säga. Inge blyg alls utan han ligger i vår famn hela dagarna (igår fick vi turas om att kela med han då vi båda fick kramp i armarna, haha)
Rocky är som en gåva ifrån ovan och jag börjar känna mig ärligt megalycklig igen, tack för Rocky! :)
Btw, just nu ligger han och sover i vår tidningskorg, har inrett den som en bädd när vi upptäckte att han gillade den..

                       

.. Och Lilo prinsessan tycker det är spännande med en ny familjemedlem



Btw, är medveten om hur intressant min blogg måste vara, har märkt att det enda jag skriver om är alla dessa underbara, lurviga ljuvliga kattvarelser, jag lovar att jag ska skärpa till mig....     snart

Wilma ängel, Jag tror du hade gillat Rocky och jag tror Rocky hade älskat dig. Det gör mig ledsen när jag tänker på att ni aldrig kommer få träffas. Vi älskar dig..


Rainbow bridge

Fick en otroligt vacker dikt skickad till mig som jag vill delge med er. Jag tror att alla som har haft djur och förlorat dem kan relatera till denna.
Jag varnar, ett kg papper kommer behövas..

Jag för min del tillägnar denna till vår Wilma, som med sina fyra år på jorden tillförde så otroligt mycket till våra liv och jag är säker på att vi en dag ska få träffas igen.

Rainbow bridge



 Vår stjärna på himlen, vår sol i mörker.. Du fattas oss







 


Vacker tass

Alltså kolla in vad vår lille Rocky kan, endast 11 veckor ung och redan ett geni, jag förstod att vi skulle ha döpt honom till "Einstein" :)
Hans mormor har lärt honom väl, tack mormor Sussie :)



På fredag är den stora dagen, då ska han komma hem till oss, längtar så jag får ont i magen och hela lägenheten är kattinredd, haha!

 Man ser redan nu att han kommer bli en stor ståtlig kille, 1,6 kg vid nuläget, med andra ord så kommer vi ha en liten tiger här hemma, mysigt värre :)

Dagens låt: Timbaland feat. one republic - Apologize

Vår nya familjemedlem

Vi ska få en till bebis, en liten vacker underbar "Rocky" som vi ska få äran att lära känna :)

                   

.. Är han inte vacker så säg!
Vi kände att det var dags nu, vi sörjer fortfarande vår älskade Wilma och hon kommer alltid ha en enorm plats i våra hjärtan och ingen kan nånsin ersätta henne, likaväl som ingen kommer kunna ersätta "Lilo" eller "Rocky". Man får plats med många lurviga små varelser i sitt hjärta och alla har dom sin lilla vrå som för alltid kommer vara reserverad för just dom. Vi saknar vår Wilma ängel varje dag och varje dag är en kamp mot saknaden, jag kan känna att jag har lärt mig att hantera sorgen på ett bra sätt, och det kan vara från dag till dag men jag slutar aldrig någonsin sakna vår lilltjej. Detta blir inte ett sätt att ersätta henne, det blir snarare ett sätt att gå vidare och början på något nytt, och det ska bli en enorm ära att lille "Rocky"  ska bli en del av våra liv och en kär familjemedlem, han kommer bli enormt älskad och förmodligen bortskämd :) Vi längtar efter vår lillkille och det ska bli härligt att höra små tasssteg på golvet och ha bus dygnet runt :)

Wilma ängel, vi saknar dig och vi älskar dig, du kommer alltid vara en stor del av oss och våra liv och för alltid finnas i våra hjärtan, det går inte en dag utan att jag tänker på dig och jag är tacksam för den tid jag fick med dig.
-Kärlek-



Somewhere over the rainbow, way up high, there's a land that I heard of once in a lullaby..

Fredag och StinaTråkmåns

Så rolig jag är idag, det är fredag och jag sitter hemma, kan inte komma på när det hände sist.
Anledningen är att jag jobbar imorrn och har varken lust eller ork att vara trött på jobbet.

Älskade Balls, vad vore jag utan dig och hur fasiken skulle det gå? Jag älskar dig och jag kan bara konstatera det jag redan visste och det jag alltid vetat Jag har världens bästa vänner!
Nästan alla mina vänner har jag haft sen jag var små, vi har hållit ihop i ur och skur, dom vänner jag inte haft sen jag var liten är sådana som jag blev kär i första ögonkastet (den speciella kärleken) och var värda att satsa allt på. Ödmjukhet är en egenskap som jag värderar otroligt högt och som finns hos alla dom jag står nära, utan ödmjukhet förintas man av bitterhet..

Nu ska jag fortsätta följa Idol, känner mig som världens tönt där jag sitter med ett glas rödtjut och en Lilo i min ensamhet och sitter och klappar händerna till söta små idoler, oh ja.
Just ja, har försökt lyssna in mig på Eddie vedders nyaste platta, kan tyvärr inte säga att jag är imponerad tråkigt nog, men då pratar vi Eddie Vedder imponerad, det vill säga all hans musik fängslar mig mer eller mindre, så ta detta på rätt sätt. Eddies ljuva stämma får vem som helst att börja sucka av glädje så jag måste ändå rekommendera alla att lyssna på den, hans röst är så mycket djup och känslor så man försvinner i sig själv och blir sittande där i sisådär 4 minuter tills låten är slut.

Trivs förövrigt jättebra på Clas Ohlson, det är så fina människor som jobbar där och trots att jag bara varit där ett tag så känner jag att jag kommer stormtrivas! Det är kul när allt funkar :)

Ursäkta mina osammanhängande meningar och otaliga stavfel men är trött efter att ha jobbat.

Dagens låt:
Pearl Jam - I am mine