Christina, beteendevetaren (???)


Var uppe hos Emelie idag i hennes superfina lägenhet och hälsade på hennes ännu finare hundvalp, ojoj jag tror jag är kär!
Vi diskuterade vår utbildning, vad som kommer ske därefter och den inre stressen över om något kommer ske överhuvudtaget. Herrejösses, jag är beteendevetare i slutet av den här terminen och vad kan man säga. Det är roligt när folk frågar vad man gör och efter att man berättat så blir dom livrädda att man ska analysera deras beteende eller till och med ställa en diagnos (??) vad är det om.. Visst jag kan säga att man har lärt sig en hel del om mänsliga beteenden och varför människor agerar och säger som dom gör, men vår utbildning har ju mest varit organisations- och personalinriktad. Jag önskar att jag hade läst lite mer psykologi och läran om mänskliga beteenden samt avvikande beteenden (hör egentligen ihop). Men allvarligt, inte tusan känner jag mig som en beteendevetare även fast det nu och då uppstår situationer då det säger "klick" och jag vet den exakta orsaken till beteendet.

Imorrn blir det plugg hela dagen i bibblan med Hanna, det kommer bli en tung vår men förhoppningsvis lärorik och man får försöka kämpa på nu, känns som man springer sista milen.
Jag skulle nog egentligen vilja plugga ett år till, ska fundera på det. Har jag inte fått jobb efter sommaren så kör jag nog igång och tar en masterexamen men då får jag D-uppsatsen att oroa mig över istället, ja huga man tycks aldrig sluta oroa sig, alltid finns det nåt..

Nu ska jag återgå till Meredith, Mcdreamy och resten av gänget på Grace hospital, har blivit totalt besatt av Grey's anatomy så nu plöjer jag avsnitt efter avsnitt med mitt kanel te som enda kompanjon, lovely!


Dagens: Cornelis - Sommarkort

Tv-köp och träningsvärk

Man vet att man är otränad när man får träningsvärk av att bära en tv.
Jag och sambon åkte glad i hågen till Birsta igår, fullt motiverade att köpa en plasma tv. Hur gick det då?
Jo efter att ha varit på dom flesta större butikskedjorna som inriktar sig mot elektonik så kom vi in på expert, där träffade vi säljaren från underjorden som gjorde allt för att lura på oss det dyraste och vad som förmodligen betalar hans middag om dagarna. Vi skulle köpa en 42 tum, kom hem med en 50 tum, ja vad ska man säga?.. säljaren från underjorden visste vad han gjorde. Jag lovade mig själv att aldrig låta mig luras eller övertalas av en säljare igen, definitivt inte efter att jag köpte min 28 tummare "Funai", som funkat skit (precis, vad är det för märke??)

Så vi blev pålurade en 50 tummare, och vad ska jag dra förslutsats av det?.. Fan vad niiice
Måste ge oss pluspoäng för att vi fick in en 50 tummare i en skoda octavia, Det var kämpigt, för att inte tala om att släpa den upp i vår vindsvåning.
Som sagt träningsvärken är märkbar och Stina ska definitivt köra igång stenhårt med träningen igen.

Säkert mycket intressant inlägg för er läsare, men så kul är jag nuförtiden, som en smällkäft på julafton.
Btw, jag och Hanna var på det nya ekologiska caféet i stan och oj vad bra det var, och döm av min förvåning när Sara från Tinell's var en utav dom som öppnat det (Fröken Sara), åhh mitt älskade Tinell's, ibland så saknar jag det stället så fruktansvärt mycket. Nu har jag iaf hittat ett nytt favvoställe med stans godaste sallader :)

Dagens: Pixies - Where is my mind


Klippet

Nu har jag klippt mig, allt hår är nästan borta tror jag och jag har gjort ljusa slingor (???) vad var det om liksom, kul o prova nåt nytt, har aldrig haft så ljust hår som jag har nu och håret är bara till axlarna, såå jävla skönt att få bort risbusken! :)
Efter klipp, fika med ballan och liiiite shopping..

Känner mig som en clown när jag lägger ut bilder på mig själv, kul liv


Det fattas..

Ja, vad ska man säga.. det var otroligt vackert och jag känner att nu mår själen bra på ett konstigt och tomt sätt.
Ingen ska dock behöva genomgå vad min älskade plopp går igenom nu. Att världen var orättvis visste jag redan, men just nu saknar jag ord.
Tack för din tid på jorden..
Som någon skrev  "Du lever vidare genom dina vackra flickor"

Dagens: Cat Stevens - Morning has broken


Idag är dagen!

Idag är dagen då min älskade wife flyr sin kos från Gällivare och landar utanför min ytterdörr, jag ska få två hela dagar med min pepsimax drickande söta snygga fru inneboende hos mig, ingen är lyckligare än jag nu!

Imorrn är dagen då jag börjar med min C-uppsats, mindre roligt..


Frun, kan man vara finare?


Dagens: Everlast - What it's like


Spa och tenta, ljuvt

Hej hopp!
Just nu sitter jag i någon form av dvala, två dagar i streck har jag och Hanna suttit och pluggat så vi fått skavsåt i hjärnan, varför? Jo vi har seminarium imorrn och tenta på torsdag. Tenta, den där förbaskade tentan! Säg en frisk lärare som ger en över 200 instuderingsfrågor, precis det finns inte, förutom vår lärare. Det har vi varit sysselsatte med de senaste dagarna och sen ska man dessutom kunna dom! Näe, tvivale!

Lite bilder från spakvällen, succé!1.Sara den rara
2. Nina does Josse
3. Nina och Josefin så fin
4. Josses sexiga fot (seriöst, tror jag är fotfetishist, hur fasiken stavas det?)
5. Nina med samlag i blicken
6. Jag och bästis
7. Jag och en Josefine
8. kyssen mellan mig och Nina


1. Mongobilden (vi blir aldrig bra på kort tillsammans)
2. Flanders med alla djuren
3-4. Och två nyårsbilder på Sara och hennes man
5. Tobias och fina Cina
.. Näe nu får det vara nog, godnatt!

Btw, kan det vara så att Stina fick en kamera i julklapp? Börjar luta åt att det var så.

Dagens: Flipsyde - Trumpets (jag blir sjukt bekymmerslös av den här låten, i say god damn)
Ps. kolla in brillorna på snubben, it killed meVansinnesanfall

Ahhhhhhh, jag blir tokig! Nu får jag ta och reda upp dne här röran så jag kan leva på allvar igen
Det är för mycket nu, men jag är inne på sista knåpet men svårt när hjärnan står still och det är en kurs som man läste för två år sen.
Partyyyy och ironin så fin!

 
Mina Kärlekar


Imorrn, spa hos Nina med snyggingarna, jag får koppla av och drömma mig bort och låtsas att inte hela världen hänger på mina axlar, oh god..

Sov i ro underbara vackra


I förrgår försvann en otroligt fin människa från oss, någon med ett enormt hjärta och en stor själ och en vacker personlighet. Alla minnen från dig lever kvar och jag kommer aldrig glömma dig.

Till dig: Jag finns alltid här för dig och jag älskar dig, du kommer klara det här, det vet jag, din smärta är min smärta..

Sov i ro underbara vackra, du finns i mina tankar..

image174

Dagens låt: David Gray - Sail away