För 26 år sedan...

...föddes min tuffing och nu är han gammal.
Idag är det en underbar dag, min älskling fyller 26 år och det vankas kalas.
Har varit och inhandlat diverse onyttiga bakverk för att göra Flanders dag så bra som möjligt. Jag började dagen med att ge honom frukost och presenter på sängen sjungandes "ja må han leva" i falska stämmor (stackars man) Han fick sin favorit frukost och massa presenter både stora och små, eyecandy.

Senare bar det iväg till skolan för genomgång av vår nya delkurs "sociologisk metod", låter lika kul som det är.. massa statistik och dylikt, tvivale! Satt där och försökte hänga med samtidigt som jag halvsomnade i frugans knä. Vi insisterade till läraren att vi måste vara i samma grupp (seriöst huh), det verkade iaf gå vägen och gällande kursen får man se hur visan visar sig.
Iaf ska vi kolla på en lägenhet på södermalm imorrn
http://www.hemnet.se/a.asp?id=3530275&q=1&s=4Vad tycker ni? helt okej och verkar ganska mysig men jag är lite osäker på läget och att det är matplats i samma rum som det är vardagsrum, aja kom gärna med kommentarer :)

Förresten har jag kommit på bästa träningen, hjälpa pappa med flytten i lördags och hjälpa Ballan och flyttstäda igår (jag tvättade fönster), detta har gjort att jag har en märkbar biceps/triceps träningvärk vilket bara kan innebära två saker 1. jag har hittat den ultimata träninsformen 2. Jag är inte så vältränad som jag trodde, my god.

Nu ska jag iväg och sätta tulpanerna i vatten och förbereda för släkten. Ha det bra och krama varann.
Dagens låt: Laleh - November

Efterspel

Okej, nu är hetset och toket över, jag har gjort tentan och mer än så säger jag inte.. det ligger lite mitt emellan, antingen gick den okej eller så får jag en omtenta att koncentrera mig på om några veckor, återstår att se. Insåg hur svårt det är att varva ner när man har pluggat konstant i flera dagar i sträck, ikväll tex så har jag vad man kan kalla en lugn skön Christinakväll med ett inslag av Anders (fast han sitter och jobbar i datarummet) jag tog mig en liten whiskey och åt två mumsmums för att belöna mig själv, slog på en helt vanlig "nu ska jag hänga ge mig nåt enkelt" film vilket råkade bli den förutseende "Just my luck", men det funkade, i cirkus 90 min var jag så gott som bortkopplad och har varit nära att somna i soffan under min filt ett tiotal gånger.
Och imorgon ska jag jobba på Tinell's och baka bullar och senare blir det till att hjälpa pappa och Ina med flytten vilket känns sådär lagom kul men jag tror jag är skyldig pappa det.

Nu började Let's dance, jag som avskyr folk som dansar och dessutom är det konstigt att se skärgårdsjäntan med slits upp till armhålorna, det gör mig lite förvirad. Och Lasse Brandeby, allvarligt talat vad gör människan där? Jag blir nästan gråtfärdig när jag ser han stappla runt på två överviktiga stockar och försöker vara smidig och vem har vi mer, jo Yvonne Ryding, iofs måste jag erkänna att hon är ju en utav Sveriges vackraste kvinnor men frågan lyder, varför sminkar dom henne så hon ser ut som transa? Näe ett härligt, go och glatt gäng är dom säkert men jag kan fortfarande inte förstå vad som är så underhållande.
Tacka vet jag Lost, ujuj

Nu ska jag återgå till verkligheten och drömma mig in i televisionens hypnotiserande värld (och önska att jag aldrig kommer bli en sån som tittar på let's dance)
Dagens låt: Roy Orbison - I drove all night

Jag och hårdrockarn

Nu sitter jag här och dagen har nyss börjat, eller nyss och nyss jag har just kommit igång från min komaliknande upplevelse som jag har minst tre timmar efter att jag vaknat, jag funkar liksom inte på en gång.
Anders sitter i vårt datarum och jag sitter i soffan med en stor kopp kaffe och inväntar lunch. Har hunnit pluggat lite imorse till tentan imorrn, men det är knappt nämnvärt och ack och ve så intressant det ska bli imorrn. Jag orkar verkligen inte göra en omtenta, jag har varken tid eller lust. Men det lär väl visa sig.

Vi är ganska roliga jag och hårdrockarn för vi siter i varsin ände av vår lägenhet och jobbar med varsin grej och titt som tätt kikar vi in hos varann och flörtar eller pussas (beror på hur bra pluggandet går) Och när det väl vankas lunch el middag så är det dagens höjdpunkt för då slår vi in en skiva simpsons i dvd spelaren (säsong 6) och avnjuter det underbara nöjet av att vara oseriös, efter simpsons är det dags att gå tillbaks till allvaret, vi tar varsin kopp kaffe och vinkar av varann "Vi ses om en timme då älskling, puss". Och så fortsätter det, men det är lovely att ha min hårdrockare hemma, han är tuff och cool och drar sig inte för att hjälpa mig om jag har besvär med något skolarbete eller dylikt.
Hittade en bild på honom igår som är ifrån början på 2003 och ja jag googlade hans namn, så kill me. Iaf var det världens sötaste bild i nån tidning från Luleå där han skulle intervjuas om sin utbildning. och eftersom jag är en snäll tös så tänkte jag dela med mig till allmänheten, hehe

126965-23Vilken sötnos va? :)

Hårdrockarn är nog det bästa jag gjort med livet, han är astuff.

126965-20 126965-19 Oh yes, heting

Nu ska jag läsa till den omtalade tentan imorrn, jag uppdaterar om hur fanskapet gick.
Dagens låt: Raemon - Supergirl


Nostalgi och dramatik

Måndag 2/12-2002
jag är trött,jag klev upp när *anonym* gick till jobbet(07,00)när han gick kom jag på att jag hade sovmorgon så jag la mig i soffan och lyssnade på charta 77 och somnade..helt plötsligt var rummet omvänt och alla möbler var flyttade,och det var 2 katter istället för en,och det fanns möbler där som inte fanns innan,jag räckte mig efter telefonen men batterierna var urtagna,jag blev rädd..och helt plötsligt satt det en man bredvid mig och sa hotfulla ord.jag såg att min mobil låg ganska nära mig och jag gömde den bakom soffan,när mannen tittade bort så tog jag telefonen och ringde *anonym* och sa att han måste komma hem genast annars skulle jag dö,han sa att han skulle jobba klart först sen la han på.jag gömde mobilen igen,men då såg mannen att jag la ner något där och han ville att jag skulle visa vad det var..jag tog upp en snus dosa och sa att jag bara skulle ta en snus,jaha sa han..jag såg då att alla snusarna i dosan var använda.
jag väckte mig själv,jag hade drömt alltihop,jag kände mig otrygg,skivan var slut och jag spelade den från början för att lugna mig,jag drömmer alltid konstiga drömmar i den soffan.

Kontentan: Jag var galen redan då, oh yes

Tenta ångest och sommarplaner

Jaha så hamnade man här, vilsen i bloggvärlden med hundra grejer att göra inför den kommande skräcktentan som äger rum på fredag 8,15. Huga det känns som en pina och bara att jag sitter här och bloggar istället för att rota ner näsan i böckerna ger mig en ångest som på en skala från 1 till 10 kvalificerar sig till en 11. My god. Har iaf hunnit med ett spinningpass med discokungen nr 2 idag (vilket hade helt motsatt effekt och gjorde mig om möjligt ännu tröttare)
Lääängtar tills helgen då pinan och ångesten svept förbi likt en vind för att göra sig uppmärksam en sista men dock så framkallande gång.

Helgen blir lugn och självklart kommer en glimt av schlager in i bilden, det vankas fest men eftersom fröken Solander inte får dricka förrän jag gått ner alla mina sambokilon så ser jag det mer roande att sitta hemma och titta schlager med ett grönt äpple (who am i kidding?)
Men det är lika bra det, kommer fakiskt vara roligare att göra saker när det blir sommar, då man springer runt barfota och låtsas att man lever samtidigt som man sveper en och annan bärs lite nu och då.
Det bästa med sommaren (förutom papputs stuga) är nog alla uteserveringar, det sämsta med sommaren är nog alla uteserveringar (tough call).
Jag tycker gatufesten ska bli jobbig men lite roande för man får äta langos och dessutom måste jag faktiskt erkänna att det finns nån viss stämning med hela grejen, förra året dock gick jag inte in men lyssnade roande på magnus uggla från mitt sovrumsfönster samtidigt som jag halvsnarkade i flanders öra och väntade på att få gå till jobbet högst 4 timmar senare. Näe gatufesten är roande men mest roande är nog alla gamla ansikten man stöter på titt som tätt under hela festen.

Iaf så måste jag marknadsföra min kära gud, kusin, underbara vän, snygging, sötnos, gullrumpa Johannas blogg. Hittills är den mycket roande och du har skrivartalang my love, adressen är iaf för alla er som undrar: http://imbo.blogg.se
Läs den!

Nu ska jag återgå till tentan, ångesten och kedjesnusandet. Hej så länge!
Dagens låt: The perishers - My heart  (Tack puman)

Kärleksdagen

Mina älskade, ni liksom jag har en alldeles speciell plats i denna värld och nu råkar det vara så att eran plats är i mitt hjärta.
Alla hjärtans dag kunde inte kommit mer lämpligt, tack ni som bestämde att just den 14:e februari skulle vara kärleksdatumet, och dagen då alla företag stora som små tjänar pengar på oss stackars individer som fortfarande är pank efter julens lilla fest.
Lyssnar på "Frank Sinatra" (kungen av kärlek) Och tänker på er, mina ljuvliga små söta rumpor och känner mig lycklig, för första gången på ett tag ler jag i min ensamhet och jag älskar er!
Tack mamma för det finna kortet och den söta presenten, du kan aldrig ana hur mycket det betyder för mig och få höra dom små söta orden från dig är som mina rosa små pufftofflor, mjuka rosa och underbara.
Tack pappa för sms:et där det stog "Grattis på alla hjärtans dag, jag älskar dig" och tack för dom små orden som kompanjonade mina rosa små pufftofflor, dom blev som en maraboue chokladkaka mitt uppe i allt.
Och tack ni för era telefonsamtal, sms och dylikt som fick mig att komma ihåg hur många det är som faktiskt älskar mig.
Tack du för det underbara kortet, för dom vackra orden och för att jag får vara nära din vackra själ, det är ju du som är het min lilla heting ;) Jag älskar dig!

Min älskade Anders, tack för att jag får ta din tid idag.. det betyder mer för mig än du kan ana, jag älskar dig mer än mina rosa små pufftofflor..

Fick en panikkänsla då jag kom hem och insåg att jag glömt köpa något åt mina små grisar, så jag ringde Anders i panik och förklarade vilken dålig mamma jag var så han skulle köpa något kärlksförklarande till våra små skitrumpor, vilket förmodligen resulterar i något ätbart.

Ni är för underbara alla underbara!
Dagens låt blir dagen till ära Frank Sinatra - Moon river (och ja, han stavar tydligen moon river på detta sätt) ... looovely!

Step, ge fan i min spinning!

Förlåååt! Jag känner att jag måste blogga nu innan frugis spränger mig i luften och samtidigt vinkar av mig med en snusnäsduk. Nu bloggar jag iaf.
Känns som att det inte finns så mycket intressant att skriva om dock, dagarna rullar liksom på och jag likaså (jävlar det blev ett rim av hela grejen, jag kanske har större ambitioner än vad jag tror)

Kan ju passa på att tacka mina underbara vänner som ställer upp och finns för mig i vått och torrt, ni gör mina dagar lite mindre grå och mycket mer trivsamma, vad skulle jag göra utan mina gorumpor?

Igår var jag på step med frun och det gick väl bra, eh kanske inte.. Det är nämligen så att jag har fastnat i spinning träsket, det vill säga att jag är helt insnöad på spinning och utövar (sporten?) minst tre gånger i veckan, så att helt plötsligt prova någonting nytt var som en främmande värld, det kändes inte som om jag var med mina egna en trappa ner, och den trappan ner kan jag det mesta på cykeln utantill, spinningknepen har liksom blivit en vardag och jag håller kvar vid snuttefilten (som i detta fall är en svettig handduk). På steppen var jag och frun ovan och hängde inte med för fem öre vad som pågick utan vi liksom went with the flow för att uttrycka mig varsamt, step kombinerat med styrka och det roliga var att jag har fått för mig att efter flera månaders spinning flera gånger i veckan borde ha givit mig starka ben men så var tydligen inte fallet, när vi skulle göra några styrkeövningar med benen så blev jag tröttare än jag trodde och träningsvärken i dagsläget är lite för uppenbar (praise the lord).
Stapplade bokstavligt talat ner på stan idag med värk i vader och innanlår (som förövrigt är en maträtt) och märker ju mer jag skriver att jag har en märkbar biceps/triceps träningsvärk även. Aja, imorrn ska jag iaf tillbaks till mitt revir och gå på spinning, jag riktigt längtar efter att få svetta rumpan av mig, i måndags blev jag trött väldigt fort av vår hejiga spinning instruktör och jag hoppas jag orkar mer imorrn. Men jag kan säga så mycket som detta att när jag ska upp för min rumpmördarbacke (frugan har en också) så märker jag att kondisen är fan på topp och bättre ska den bli! sing hallelulja...!!

Tack ännu en gång mina älskade för att ni förgyller mitt liv, utan er (och tulpaner) vore jag inget..
Dagens låt: Hooverphonic - Eden