Min älskade Wilma

Jag förstår inte ens varför jag ska skriva, jag känner egentligen inte att jag orkar men jag tror jag måste.
Igår fick min lilla Wilmis somna in, dom hade hitat en hjärntumör och hon gick inte att rädda. Känslan jag har nu är sådan enorm tomhet och rädsla, rädsla för vad framtiden ska ge utan min älskade lilla kisse.
Jag tror aldrig jag känt sådan sorg i hela mitt liv och överallt i lägenheten finns hennes saker utspridda. Hennes favoritfilt, hennes studsboll, hennes matskål och hennes borste (som hon borstade sig själv med).

Jag kan inte förstå men jag måste försöka kämpa vidare för det hade hon velat. Jag bara hoppas från djupet av mitt hjärta att vår lilla älskling slapp lida. Hon sitter just nu i katthimlen och ligger i lådor och äter kokt fisk samtidigt som hon går och kuttrar som bara hon kan. Vår lilla Wilma fattas oss.

           

Sov i ro min vackra kisse, du har berört många hjärtan och din korta tid på jorden gav oss alla en enorm glädje. Det var en ära att få lära känna dig. Vi ses om några år. Ta hand om Niklas, han är en fin människa och jag tror ni kommer ha mycket kul tillsammans. Jag älskar dig Wilma!

Dagens låt: Simon and Garfunkel - Bridge over troubled water

En dag inne med sol ute

Idag är en riktig tråkdag, vet inte riktigt vad jag ska göra. Just nu roar jag mig med att lyssna på Chet Baker samtidigt som jag försöker få Wilma att gå på lådan så jag kan ta ett urinprov till veterinären, dock har hon bestämt sig för att inte vara kissnödig idag (typsikt henne).
Tänkte ta en liten promenad med henne sen, var ut med henne igår och det gillade hon verkligen, vi var ute i ungefär en halvtimme och hon hann både rulla sig i gruset och äta gräs, hon trivs när det är sommar.. så som oss andra.
I måndags var SaraRara och Nina här, vi roade oss med att äta Ben & Jerry glass och kika filmrulle, det blev "se upp för dårarna", mycket sevärd måste jag säga. Gick in med noll förväntningar och blev glatt överraskad, gillar verkligen när det blir så. En film man blir glad av är en bra film och därmed basta. Sen blir väl allt bra om sällskapet är bra och mina tjejer är såå bra!

 Nina och Sara  Såhär bra gick det när vi skulle ta en bild på alla tre :P

Igår blev jag bjuden på lunch på chocolate house med ballan, det råkade även slinka ner en chokladpralin, men man kan inte gå dit utan att äta chokladpraliner.. det funkar inte så. Jag var duktig som bara tog en, det kunde faktiskt blivit det femdubbla. Senare blev det tedrickande hos Ballan med Minnie, Minnie är världens minsta och sötaste vovve, vi konstaterade även igår att Wilma väger bara 7 hekto mer än Minnie. Våra djur är tokiga men oerhört älskvärda.

 Minnie :)

Imorrn ska  jag på Body pump, önska mig lycka till. Har inte tränat på evigheter och gruvar mig lite för träningsvärken som komma skall, hua.
Ha det bra!
Dagens låt: Marcy playground - sex and candy

Helgen

Så var helgen över, men det gör ju inte mig något eftersom att jag bara har helg hela tiden i två veckor till. Det känns som att jag kan leva på det ett tag nu.
Lördagens partaj var verkligen trevligt, jag behövde verkligen det där (och vin) för att komma i balans igen. Jag tror vi kom hem vid 4-5 tiden, detta var efter att jag och Anders gått på äventyr i stada, det vill säga försök att ta genvägar som ledde till att vi fick klättra över flera meter höga staket och leka supermannen, det var greeeat!
     

1. Födelsedagstårtan, tjusigt inte sant!
2. Resterande födelsedagstårtorna
3. Födelsedagsbarnet himself!
4. Träffade Emma gjorde jag på stan, snygg som alltid och ett leende jag skulle döda för
5. Eva kom förbi sen också, min vackra flicka
6. Snygga ballan

Igår vaknade vi av att både jag och Anders hade en huvudvärk som inte var av denna världen, efter att vi svept resorb och knaprat Ipren tyckte vi att det var dags att göra något av dagen. Så kl 17 bestämde vi oss för att äta brunch och åkte iväg till spikarna på alnö där jag åt den största räk/sik/stömming/lax macka jag sett. Senare passade vi på att ta en promenad där ute och det är så vackert så man blir nästan grinfärdig.

     

1-5. Kärlek!

Idag har jag varit med Wilma till doktorn då hon verkat väldigt trött och konstig i några veckor. Det visade sig att hon har lite problem med njurarna så n ligger hon och vilar ut sig och jag har köpt nytt foder samt att vi måste gå på kontinuerlig koll för att se så att inte värdena höjs. Vårt lilla grisbarn.
 Såhär trött var Wilma när vi kom hem idag, har inte rört sig utanför buren på två timmar och hon sover så djupt så hon snarkar och kurrar samtidigt.

Dagens låt: Tomas Andersson Wij - Evighet

Lördag och feststämning

Idag är det lördag fast jag har haft lördag hela veckan, tänk om hela livet vore som en låång helg.. så har nog Paris Hilton det, måste bli ganska lönlöst och tråkigt i längden. Idag är det lugna gatan på hjortgatan (fast det var det inte igår, iaf inte på snickaregatan) kissarna ligger och slöar men dom har åtminstone fått lite kokt fisk nyss, det är som vårt godis. Lilo springer runt med sin boll som hon även tror är hennes kattunge, dock blir man lite orolig över hur hon skulle vara som mamma då hennes största nöje är att doppa hennes gula boll (kattunge) i vattenskålen.

Igår var det en lång dag med många nära och kära. Först intogs det en lunch på stan med Jaana (min tinell's boss) samt hennes lilla skrutt Herman och jag säger bara jösses vilken sötnos och en lugnare bebis får man leta efter.
 Jaana och Herman

Därefter gick jag hem och gjorde grekisk sallad och väntade på att lillplopp skulle studsa förbi och det gjorde hon, min lilla sötnos. Det blev ett blandband av Sara och jazz med inslag av lite grekisk matkultur.
 Sara (även kallad lillplopp, mitt eget namn på henne sedan vi var små)

Ikväll blir det fest, Johnny ingemar fyller 25 bast och har lånat pipeline, finns risk för att det kommer gå ganska vilt till men jag ska lägga upp lite bilder så ni kan roa er med mig. Har köpt en flaska rötjut och försöker få in lite feststämning, överväger att drämma på lite festlig musik och dansa spratteldansen som jag och frugan gjorde till "the worrying kind".

Trevlig helg!
Dagens låt: The Unisex - After the rain comes the sun

Ljuvlig skiva

Jag tror faktiskt att jag kan vänja mig med livet som ledig. Jag har smått börjat acceptera min ledighet på ett bra sätt, det vill säga att jag knuffar bort alla tankar om att jag känner mig som en odugling när jag bara går runt och strosar, men faktiskt måste jag påpeka att jag har utnyttjat min ledighet på ett bra sätt, alltså nu är dte ungefär två och en alv vecka kvar av ledighet och jag ska njuuuta.

Gårdagen hos min flicka var helt underbar, vi är tamejtusan farlig på stan när vi väl sätter den sidan till och förövrigt tycker jag faktiskt att vi är jävligt hårda och tuffa. Inga kan bara vara på det sättet vi kan. Kvällen bestod av matlagning och vindrickning i takt till Chet Bakers trumpetljud, dock är det möjligt att vindrickandet urartade och av någon anledning har vi båda en besynnerlig huvudvärk idag samt en längtan efter att knapra ipren och ligga med en ispåse på huvet.  Vi stupade i säng vid cirkus 5 tiden imorse och det var efter att vi vinglandes med våra vinglas bestämt oss för att ta en nattpromenad i klockarberget och sjunga Cajsa-Stina Åkerström låtar. Dock möttes vi av förvåningen att två stycken andra bestämt sig för att göra samma sak men dom var vi snabba med att döma ut, allvarligt vem tusan går på promenad kl 5 på morgonen natten mot en torsdag??
Det enda vi hade ångest över imorse var att vi inte druckit upp allt vin.

Jag och min Eva
 Världens vackraste Wilma, är hon inte bildskön så säg

Dagens låt: Thomas Di Leva - Miraklet

Mys

Så nu sitter jag och har min så kallade semester, tre veckor utan nada att göra och jag känner mig stressad, vad är felet liksom. Jag kan aldrig slappna av då jag vet att det finns saker jag borde göra. Jag frågade Eva för några dagar sedan vad jag ska göra nu när jag har mina tre veckor lediga hon föreslog det jag egentligen velat men knappt vågat tänka, att jag bara ska göra det som faller mig in och vill jag inte göra någonting så ska jag inte göra någonting heller, jösses hur lever man så? Jag måste lära mig att leva mitt liv mer avkopplat och mindre stressat, wish me luck!

I måndags sov jag över ho min kära mor, hon åker till Florida imorgon och är borta en hel månad! Jösses hur ska jag klara mig, en sak ska ni veta gott folk att min bästa vän är min mor, det finns ingen bättre på hela jorden och jag kommer sakna henne så det kommer göra ont i själen! Men en månad ska jag väl klara utan min mammut/bästa vän?
Jag, mammut och syster yster hade ne riktig helkväll i måndags, vi var bort till min papput och drack kaffe (och hämtade min kamera som jag fått, weeee!!) Senare begav vi oss till mammut där vi bakade pizza och såg på film, vaknade på tisdagsmorgonen av att mamma strök sin hand på min kind så som man alltid vaknade när man var liten, hon gjorde brakfrukost som vi åt i solen och sedan läste vi tidningen på trappan upp till huset. Efter ett tag svängde min Imbo förbi och vi drog en sväng till farmor på hemmet där Imbo hade bakat kärleksmums, muuums! Var underbart som vanligt att träffa min älskade farmor, hon står mig väldigt nära hjärat.
Sedan begav jag mig till mammut och nannis igen där vi grillade och myste. Därefter begav jag mig till ballan för tedrickande och mys, hon är bra min balla :)
Sen när jag kom hem köpte jag jordgubbar för att fira älsklingens första dag på nya jobbet, han är duktig min älskling.
Snart ska jag bege mig till min själsfrände Eva då jag ska sova där och eftermiddagen kommer bestå av eftermiddagspromenad i solen samt middagslagande, längtar så.

 Mammut
 Syster yster och Morrgan
Syster har skaffat blogg, kolla in ---->http://nannasnowblack.blogg.se/)
 Imbo och farmor   Jag och farmor


Dagens låt: Silverchair - Ana's song


Bilder

Som ursäkt för att jag varit världsdålig på att uppdatera bloggen tänkte jag istället ge er några bilder från de gångna fyra åren, håll till godo :)

 Älskling och jag för kanske 3 år sedan Johanna och Claes, början på 2006
Haha, mongo från kongo (2003) Anders och Lilo, julen 2005
Cina är blå och jag ser less ut, min söta nos (Midsommar 2005 eller 2006)
Midsommar för tre år sedan, eller vänta två år sen kanske.. (hm nu fick jag nåt att fundera över)
Wilma med tofs, älsklingen  Wilma tjuvade öl
 Gustaf, Simon, Elin och moi. Inflttningsfest 2006  Cina och jag 2006
Josse, Sara (lillplopp) och Emma, 2006.  Lillplopp och jag (2006)
Lilo och Wilma Midsommar 2006
Vi har bakat bröd (2006) Anders, Sara, David 2007
Mongisar  Normalisar  (2006)
Jag, Anders, Anna och Gustaf i Wien 2005
Lilo med tratt (2007) "Tjusiga tjejen" (2007)
 Lillebror Robin (2007) Dom två absolut bästa killarna (2007)
Ina och pappa (2007)  Jag, Cina och Tobbe. Midsommar 2004


Det var det. Har fått en kamera av papput så det lär komma betydligt fler bilder, ge mig mer minnen!

Imorrn dras det iväg till mammut så jag får tillfälle att träffa henne innan hon flyger sin kos till Florida. Johanna (Imbo) lovade att komma förbi hos mamms imorrn så jag får kramas massa med henne, jag saknar mina vänner ofta och hela tiden.
Dagens låt: Audioslave - Be yourself