Jag har för mycket att göra, tjuter ånga ur öra

Jag orkar inte mer nu, snälla någon rara söta sjut mig!
Jag drunknar i arbetspsykologi och deadline för hemtentan är om drygt tre timmar. Jag avskyr just nu det här.
Förutom det så chattar jag massa med anders på mobilen, han är på timråmatchen och rapporterar så fort något går bra, dåligt, lite bra, mindre dåligt, mellanbra.

Förutom att sitta vid datorn så har det inte hänt så mycket mer, eller jo förresten min stalker hörde av sig igen, det är ju så man börjar tycka att det här är måttligt roligt nu.

Nej, nu kaffe och sedan tillbaka till fyrkantiga ögon.
Puss


Mina små..

Fina, fina odjur..


Ikväll blir det rajraj..

Ikväll ska jag och älsk på Schyffert. Innan ska vi inta lite rödvin och mat så det blir nog bra det här.


Åh, förresten nu har vi bokat resan till Sara (lillplopp) och David, det blir nästa helg och fy vad glad jag blev nu! Bästaste bästis

Snygga jävlar

Såhär känns det..
Not in a good mood, läser om mitt eget syndrom, hur man inte stressar, varför man stressar och jag räcker upp en hand för att visa att jag är närvarande, klubba mig.
Tjing

Oh what a..

Helgen har varit fantastisk! Har haft en hel helg med mammut i huvudstaden. Den blev så bra som jag trodde och kantades med shopping, strosandes i vackra områden, god mat och mammakärlek. Jag har fått en energiboost nu, och jag kommer orka mer den här veckan tror jag. Har så extremt mycket i skolan så jag kan inte ens jobba något, då är det väldigt extremt eftersom jag alltid tar på mig jobb för att jag är girig.
Håller just nu på med en hemtenta i arbetspsykologi och det går rätt hyfsat, tror jag har druckit tio koppar kaffe men har fortfarande hjärnan i behåll.
Har förresten varit på den stora monkiaffären i sthlm och jag kan gå där i timmar, det har inhandlats otaliga klänningar och kjolar med volanger, hög midja, pennformade, fladdrande, svarta och regnbågiga.
Jag blir alltid förälskad i sthlm på vintern, det är så otroligt vackert om man bortser från stressen som tycks finnas hos varenda stockholmare.

Nu ska jag inta min elfte kopp kaffe och fortsätta med plugg, jag har blivit en plugghäst (gnägg).

Jag saknar mina darlings, men när jag tittar på er känns det bra.Puss, jag älskar er sjukt mycket!

ps. För er jag glömde ta med, i owe you a beer!
pps. Emma Landerskan, hittade inget kort på dig, så jävla längesen var det sen vi sågs, shame on us, men saknar dig lika mycket ändå, fika eller supa?

Inte ett lika fantastiskt blogginlägg

Vilket jävla skämt.
Till skillnad från mitt förra inlägg när allt var fantastiskt så har detta varit en mindre givande dag/natt. Anders gick och la sig i godan ro igår, svärandes över hur sent han kom i säng. Jag däremot valde att sitta och data med katter och titta på menlösa blogginlägg. Iaf så kommer en liten överraskning vid 00,30 tiden i form utav en smäll och ljudet av en rinnande fontän. Katterna blir tokrädda och Rocky intar lång hals och Lilo får rävsvans.
Jag går in i badrummet och där bokstavligt talat så forsar det ner vatten från en bricka i väggen där alla rör går in, jag får panik för inte fasiken vill jag ha nåt niagarafall i lägan, väcker Anders som svär lite och sen beger sig ner till ordförande i bostadsrättsföreningen. Jag vankar runt vet varken ut eller in, vad jag heter eller vem jag bor med. Anders kommer upprusandes och skriker att det forsar ner vatten i källaren, jag utropar ett hallelujha och senare panikar jag över alla "dyrbarheter" som finns i källaren. Kommer ner för att se vad som försiggår och möts av ett vattenfall som har skapat en översvämning i hela källaren men speciellt i vårt förråd som är närmast dom fördömda rören. Det rings HSB, akutrörmockare och allt vad det heter och är, vi lyckas stänga av vattnet men måste börja få bort alla prylar som är blöta i vårt förråd, låt mig påminna om att då är klockan cirka 02,00.
Kl 07,00 ringer det på dörren och där står ett gäg med handymans, skrämmer upp oss och säger att det nog blivit en vattenskada och att dom förmodligen måste riva ut hela badrummet, vid det laget rev jag mitt hår, och Anders, grät en skvätt och tänkte på att julen snart är här och att jag kommer få uträtta mina behov i en barack. Jag tror aldrig jag har haft så många män i lägan samtidigt, män från sundsvall vatten, rörmockare, HSB:are and so on..

Till slut flera timmar senare så kom dom fram till att vi hade haft tur då det inte blivit vattenskador och vi inte behövde riva ut badrummet, vid det laget hade jag redan hunnit fantisera ihop ett helt nytt badrum, lagt ut lägan för försäljning (typ) och planerat ett helt nytt hem. Goda nyheter för oss som har fått spendera hela dagen med att städa upp efter handymans, fixa i källaren och lugna Lilo.
Puh!

........

Jag har lagat mat! Jag har gjort sjukt god mandelpanerad fisk. Jag hatar egentligen att laga mat men idag var det lite roligt. Receptet hittar du här .
Man kan faktiskt hitta på massa saker att stoppa i munnen fast man inte äter kolisar, fast ibland vill man gärna ha choklad.

I helgen ska jag ner till huvudstaden med mammut, bara vi två i en vacker vinterstad med massa shopping på schemat och härliga promenader, min mammut är min bästa vän så det kommer bli bra det här.

Nu ska jag halsa starkt, svart kaffe och fortsätta spela "Little big Planet" med Flanders. Fantastiskt spel btw.
Under tiden får ni lite fantastisk musik i form utav Would med Alice In Chains, förresten ni borde se "Singles", fantastiskt bra rulle, med massa bra musik och vackert folk. Om ni inte vill se filmen så borde ni iaf införskaffa soundtracket, annars får ni skylla er själva.
Ses


...........

Mohahahahaha, jag sitter här, lurig som fan och har nåt som inte ni har. Röda naglar och den tredje My own Grave skivan som släpps i sommar på min dator, lyssnade igenom den igår med min älsk och vad kan jag säga annat än att jag är så jävla stolt, detta är faktiskt skitbra, inte dansvänligt men åh så bra.

Om jag ville skulle jag kunna sälja den dyrt på ebay men det tänker jag inte, jag tänker bara sitta här och lyssna på den och vara stolt över min blivande make, wihoo!


LCHF i mitt hjärta

Äntligen händer det saker, snart kanske man till och med inte behöver försvara sitt sätt att äta på grund utav okunnighet, ljuva tanke..

Expressen

Annika Dahlqvist

Kalla fakta

Forum

Jag har ätit såhär i snart två år, mer eller mindre, och jag är ett levande bevis för att det fungerar. Jag har aldrig mått så j-vla bra på alla sätt som det går att må bra på, blivit av med diverse skit som jag gått o släpat på och går aldrig någonsin hungrig. När jag har hamnat i svackor och vräkt kolhydrater så har mitt fysiska och psykiska gått över till hur det var innan, det vill säga bara skit. Min Anders är en klok och intelligent man som har ätit den här kosten ett bra tag, inte på grund utav övervikt utan på grund utav att må bättre inombords och utanpå, han är liksom jag helt övertygad. Min morfar har blivit av med sin diabetes som han gått och släpat på, och min mammut har aldrig mått bättre på alla sätt som det går. Sara (min lillplopp) mår som en prinsessa och har gått ner de två kilon som hon kämpat med i flera år, på bara någon månad med denna kost, och Hanna har blivit av med sina magproblem.

Äntligen börjar det hända grejer och hälsovinsterna är oändliga, LCHF is the shit..

I fällan

Så har jag också fallit i fällan, efter många som uppmanat så ska jag nu ta mig ann Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", puh!


Kvällen spenderas i familjens tecken med mammut och en syster yster, dom är tamejtusan mina axlar att luta mig emot. Det är fint att ha axlar annars blir det ganska tråkigt och ledsamt lite ofta. Nu ska vi se film, hörs

Btw, jag har världens smartaste och bästa karl, inte alla som vinner pris för årets innovatör, dessutom är han bäst på alla andra sätt också, en grym man helt enkelt

Apan Ola


Gå in
här, läs och skriv på. Detta gör mig så fruktansvärt ledsen och jag sitter och gråter i detta nu. Jag har verkligen blivit berörd av det här fallet och jag såg dokumentären om det här för cirka två år sedan och det var så fruktansvärt jobbigt att se, inte mindre att leva med att ha sett.
Hjälp till att göra skillnad, bli medveten, det minsta du kan göra är att skriva på protestlistan..

Fina apa

Jordens mest fantastiska film


Jag kan inte tjata nog om detta, det finns ingen film som kan mäta sig med denna. Det är faktiskt jordens bästa film även fast man blir förtvivlad, gråter floder, blir lycklig och mår lite halvdåligt igenom hela filmen. Ni måste måste måste se den!! Mer berörd har jag aldrig blivit av en film, eller jo det kanske jag har men helvete vad denna film berör!
Så in på piratebay, närmasta videotek eller ica, this is a "have to"!

På fyra år kan jag ha sett den tio gånger, det var värt varenda minut..


Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Ett historiskt val


Vi har blivit så jävla vuxna. Anders och jag har tagit ledigt imorrn så vi kan följa Filip och Fredriks valvaka hela natten. Stämningen är tryckt och det har inhandlats vin, whiskey och ost. Hur blev vi så sjukt insatta?
Pratar med min Floridamoster på msn och kollar in pollsidor på nätet, sjukt läskigt..

Jag tror dock att världen och framförallt USA behöver en stor förändring och denna förändring skulle börja bra med Obama som president.

Vi hänger alltså i soffan till kl 06,30 och klappar kattmagar.
Som sagt, vi är så sjukt vuxna..


Hot one


Helgen har varit fantastisk! Jag fick en alldeles egen lördag med min flicka. Det är som det alltid blir, vi har känt varandra i princip hela livet så vi har alltid för mycket att prata om och tiden räcker inte till. Eva och rödvin på en lördag är njut.

Vi lyssnade på soundtracket till velvet goldmine och kom fram till som så många gånger tidigare att Brian Slade är het och velvet goldmine är en utav jordens bästa filmer.
Senare bagav vi oss till skeppis där det intogs för mycket alkohol och senare en besynnerlig huvudvärk på söndagen. Ibland får man offra några stackars hjärnceller för kärlek.

Idag gick jag i godan ro till jobbet, glad i hågen och kände mig allmänt snygg, när jag kommer dit så visar det sig att jag tagit fel på dag och det var bara att knalla hem igen, ljuva måndag..


Hot one...