Utgång

Igår var det hola baloo med inslag av vino tinto och sommar känsla, avslutades dock med spöregn och blöta klackisar.
Först begav vi oss till Ballan med sambo då sambon fyllde år i fredags, där bjöds det på tårta och luftgitarrer till folket. Senare kom Sara och Josefin och då började intagandet av alkoholhaltiga drycker, där satt jag.. lycklig så in i helvete med alla dom bästa samlade på ett och annat ställe, det fanns dock några som fattades som hade fulländat kvällen en smula extra. Efter att vi varit på förfest 1 var det dags att bege sig till förfest 2. Där träffade jag många människor jag aldrig sett i hela mitt liv men trevliga var dom  och även grabben med en tröja som det stog "kött är mord" på, han menade att i och med att han har en sådan tröja så vill dom andra inte äta upp sitt kött, då ger dom köttet till han och han blir extra glad, jag ifrågasatte hans teori men det vekade ganska lönlöst, det visade sig att han var trevlig men i varje mening var han noga med att poängtera att han INTE är vegetarian, jag antar att han valde fel person att prata med, tur att man är en öppen människa, jag frågade även om jag fick hans tröja och det fick jag inte för då skulle han svälta, vems kött skulle han då äta upp? haha

Senare begav vi oss till Svennes, där var det packat med folk men jag fick en komplimang av en vilt främmande tjej om att jag är den enda hon sett som passar i rött läppstift, jag tackar och bugar :) Senare blev det en sväng på O'learys och dum som jag var så lovade jag Sara att dansa och ni som känner mig vet att jag inte kan bryta ett löfte. Så dans blev det och för varje ny låt så droppade det in fler och fler människor, vi träffade några gamla klasskompisar och efetr att tag kom Claes in i ringen, inhoppandes och började fläkta på höfterna. Det var väl helt okej men ett minus för alla fjortisar med urringning ner till naveln, det fanns flera av den varan och den ena var mer desperat än den andra.
Senare blev det självklart en svängom ner till skeppis där var det tråkigare än vanligt men jag träffade massa folk som jag inte sett på evigheter, det är alltid positivt.
Sedan begav jag mig hemåt med min snyggstjärt, där vi konstaterade att säga vad man vill men det finns fasiken inget bättre än att gå hem från en bra kväll med den man älskar, slänga på sig mysbyxor och ligga under filten tillsammans samtidigt som regnet smattrar på taket. Det är livet!

Idag är det en latdag, ska bege mig ner till Wayne's snart och fika med ballan, wee :)
Vi har haft kissarna ute på balkongen idag, det är LYCKA för dom ojoj, vad fina dom är.

 Wilma och Lilo i modellposé

 Min älskade Wilma (Denna kisse kan inte bli dålig på bild, gissa om jag är avundsjuk)

 Lilo, finast på jorden

Dagens låt: A perfect circle - The noose

Idag jobb, igår heldag med Sara den rara

Igår var jag ledig och utnyttjade det till max, det vill säga att jag har fått mig en alldeles egen heldag med Sara. Nästan inget gör mig lyckligare än då. Vi har hunnit med både det ena och det andra, vi har hängt i min soffa och spanat på Oprah, därefter har det intagits en nypa frisk luft i form av en långpromenad runt sidsjön, senare bar vi iväg till Ikea där plopp  inhandlade en kudde och jag sprang runt och var tokig.
Därefter drog vi ner på Playa där vi blev bjuden på mat då Daniel jobbar där, jag åt en mumsig räksallad. Det gav oss även tillfälle att prata med han och det var tamejtusan roligt :)
Senare gick vi ner på wayne's och svepte kaffe innan vi begav oss hem till mig där vi pratade i timmar. Min älskade SaraRara, vad vore jag utan dig mitt sötnylle!
Det är tur att man påminns ibland om alla underbara människor som finns i ens liv.
På lördag blir det faktiskt utgång för ovanlighetens skull, det ska bli trevligt, OCH jag ska få träffa min balla vilket bara lyser upp mitt liv ännu mer!

Livet är bra härligt när man väl orkar med det, ibland har man bara lust att slänga bort det och bara glömma sitt liv och påbörja ett nytt. Tur att man aldrig gör det då allt blir bra tillslut.

Har även tagit tag i saker, jag behöver det här och det vet ni allihopa och tack för att ni stöttar mig.

Dagens låt: Johnny Cash - Hurt (Videon till denna är helt vansinnigt bra, kan dock inte garantera att ni gråter syndafloder då jag gör det varje gång jag ens tänker på den, enjoy!)


Ny dag, nytt regn

Sitter och väntar på att gå till jobbet, jag har en ganska lyxig jobbdag idag då jag inte börjar förrän kl 15 och slutar kl 21, 6 timmar är inte mycket att gnälla över då man är van vid att jobba betydligt mer.
Annars rullar allt på, är fortfarande lite jobbless men försöker trösta mig med att jag har jobbat halva tiden nu och sen blir det semester i cirka tre veckor innan skolan börjar igen. Som sagt så är gräset allt grönare på andra sidan, i mitt fall handlar det om att när det regnar vill jag ha sol, när det är sol vill jag ha regn. Eller något som kanske är lite mer aktuellt nu, när jag jobbar vill jag plugga, när jag pluggar vill jag jobba (klassiskt).
Jag har dock bestämt mig för att nästa sommar ska jag söka något annat jobb vilket förhoppningsvis kommer gå vägen då jag är "klar" med min utbildning, kandidatexamen i beteendevetenskap, har dock tänk läsa ett år till så jag får magisterexamen men förhoppningsvis har jag möjlighet till ett bättre jobb nästa sommar, ljuvliga tanke!

Har förövrigt tappat bort mitt liv senaste tiden då allt bara har handlat om jobb, dock planerar jag att finna tillbaka mitt liv i mitten av augusti, så håll ut och var redo! :)

Igår kom dte in goda nyheter i vår Solander/Härén familj, Det visade sig att Anders fick jobbet som han sökt på ST, där han varit på tre intervjuer med en enorm konkurrens om platsen, så nu är min älskling webbutvecklare på sundsvalls tidning med eget kontor och hela fadderullan, hade inte kunnat vara stoltare. Så i och med det nya jobbet så firades det i vårt residens med god mat och vin, senare blev det en sväng med gittaren och mitt tappra försök att försöka ta en ton.

Vi ska beställa två tavlor som är så snygga så jag mår illa, my god that's love!
Vad tycker ni, bä eller bu?
Drowning Girl Art Print by Roy Lichtenstein  Denna ska vi ha i sovrummet, då vi har lite blått tema där. Jag bara ÄLSKAR Roy Lichtensteins tavlor och denna är garanterat den snyggaste (Har dock för mig att någon jag känner har den här tavlan men är inte säker)

Enchanted - ©Disney Art Print by Walt DisneyDen här tavlan ska vi nog ha i vardagsrummet, den är så snygg så jag blir tokig. Ljuvliga disney!

Det var väl allt för nu, kanska ska ta o slänga i mig lite mat så jag blir glad.
Dagens låt: Red hot chili peppers - Otherside (tröttnar aldrig på den här låten, njuuuut)

Käftsmäll

Det enda mitt liv tycks bestå av nu är jobb, jobb och åter jobb. Inte konstigt att man blir trött.
Igår fick jag även en tacksam överraskning, fick mottaga en käftsmäll från en boende som resulterade i sprucken läpp, tack för den!.. som om mitt liv inte är komplicerat nog. Så nu har jag läppar a´la Angelina Jolie. Och ni som känner mig är ju mycket medvetna om att är det nåt jag inte har i övrigt så är det små smala läppar, så då kan ni ju tänka er hur jag ser ut nu, mhm!
http://www.english.certec.lth.se/doc/svarne4/images/knytn.gif

Är ledig idag då jag bytte bort passet idag med en tjej, så jag jobbar nästa söndag istället, sköönt att vara ledig! Jobbar imorrn sen är det hola baloo i två dagar (ledig) sen back to reality.

Snart får jag träffa min frugis, om så bara för ett kort ögonblick så ska det ändå bli underbart, hon saknas mig och vi ska kramas som aldrig förr, möjligheten finna att det slinker in en och annan pepsi "fucking lovely" max, åh du har en så stor plats i mitt hjärta älskade du!

Nu ska jag fortsätta läsa och njuta av sköna söndag medans jag fortfarande kan, hinner väl inte ens säga söndag innan det är måndag igen, helgerna har en tendens att vara så.

Dagens låt: James Blunt - Out of my mind