Ångestens ljuva sötmaIdag har jag inhandlat ansiktsprodukter för 1500 spänn! Oh my ga oh my ga oh my gaa
Sug på den!

Dessa fantastiska kvinnor

Snövade över detta, tuff brud!


No, noo, noooooooo

Klockan är 00,51 och jag sitter och läser forskningsmetodik, tragiskt..
Anders och kissarna sussar och just nu känns det som ett roligare liv än mitt.

Vardagarna känns ganska dunkla när man har fått in rutiner, det är då jag blir fast och uttråkad. Mina rutiner tycks endast handla om skolarbeten och jag har (skäms, skäms, skäms) hamnat i en vana att alltid äta lunch när det är "days of our lives"
- Lexie is dead!
- No, noo, noooooooo
Frugan, vad säger du, dags att spänna av och göra slut med Abe? Just ja, Abe is dead

Jag är egentligen glad för jag har hittat den perfekta födelsedagen åt sexy, han blir 27 gamla år på tisdag, och en snyggare 27 åring får man leta. Jag ääälskar födelsedagar! Man får fixa, planera och lurifaxa, lovely!
Jag är väl inte mycket för den där släktgrejen, det känns mer lite påfrestande och jobbigt, tyvärr så får man ju det på köpet vid födelsedagar, man får hantera.

Btw, någon som provat mineralsmink? Har beställt lite gratisprover och är rejält nyfiken, den som lever får se men jag återkommer om det (förmodligen aldrig men vi kan ju hoppas, så länge det finns tro, hopp och föda)

Godnight and good luck!

Mina kräk

Det är skrämmande och knasigt hur mycket man kan älska sina kräk. Så är det nog med alla relationer, även dom man har till sina djur, man blir rädd att älska för mycket för att inte bli sårad när dom försvinner. Jag tar min risk, och älskar dom tills dom blir gamla, gråa, halta och tandlösa :)

Lycklig gör dom mig och förhoppningsvis jag dom (så länge dom får äta, bajsa och sova är dom nog kapabla till att älska vad och vem som helst)

Prinsessan Kungen på tronen

Jag vet, jag är skittråkig men det skiter jag i

image204

Snorunge

Blää. Jag skulle jobba idag, börja 11 och sluta 16,30. Det är inte alls någon jobbig tid och dessutom med handelskontrakt får jag 100 % OB. MEN.. jag är så jävla sjuk så jag kan knappt skriva det här inlägget, det går ont i hela kroppen när jag slår på tangenterna och vartannat ord blir helt fel. Jag har huvudvärk, feber och en rinnande näsa och jag kan varken äta eller dricka vatten. Jag är sexig som få med flottigt hår och rosa mysbyxor.
jag har så jävla svårt att vara hemma från jobb/skola, får skitdåligt samvete och mår illa bara jag tänker på det. Blir så trött på det, jag måste väl kunna vara sjuk utan att se det som ett nederlag och en svaghet. Fyy!
Tänkte att jag ska försöka plugga lite så inte hela dagen går åt i onödan.

Jag blr så trött, men jag är änå glad och mest får jag skylla mig själv för att jag aldrig lär mig.
Anders den lilla snygghäcken har garanterat smittat mig då han har legat hemma med samma åkomma hela veckan.
Två snornäsor, kan inte bli sexigare än så (eller inte)

Nu ska jag kolla på Gossip girl och Grey's hela dagen och mysa med katterna, det gäller att vara sjuk på ett bra sätt

Smask

Ikväll: Sweeney Todd på bio
Johnny Depp, mummms..

image200

På midnattskvisten..

Fy fy usch, det är inte sant! Jag börjar bli sjuk igen, gaaahh.

Jag tror jag måste gå och köpa mig nåt fint så jag blir glad igen, tänk vad lite shopping kan läka mycket..

Jag insåg idag att jag måste börja ta itu med att söka masa jobb, tar ju examen snart och måste börja ge mig ut i vuxenlivet. jag är så jävla rädd för att jobba, mest för att jag vet hur det blir, jag får ingen egentid och tvingas slava på andras begäran, fast blir jag personalchef eller arbetsledare får dom slava på min begäran, hehehe (skämt åsido). När jag sommarjobbar har jag aldrig tid eller ork för något annat än jobbet, jag vill bara tillbaks till skolan så jag kan bestämma över min egentid, men alltid i slutet av en termin vill jag inget hellre än att jobba så jag slipper plugga, konstigt det där med att man aldrig blir nöjd.

Sara har skaffat kisse, och han är så fin så jag får ont i magen och vill hoppa jämnfota, och det skadar ju inte att han heter "Ringo", wee :)

Nu ska jag hångla och borsta tändera, susse gott mi amigos!
Jag saknar frugan..

Min skyddsängel..

Jag har en skyddsängel, hon heter Lilo och är ett kattliknande djur med tofsar i öronen och en påse på magen. Hon ser lite fläng ut och dreglar när hon blir gosig men är faktiskt en utomordentlig beskyddare.
Om jag så mycket som slår i min tå och skriker förbannade ord eller tappar en kastrull i golvet och skriker förbannade ord så kommer min beskyddare (Lilo) springandes med illfart och ser myycket orolig ut och redo att försvara mig. När Rocky busar med mig och råkar klösa eller bita för hårt så jag skriker till, så kommer hon spingandes som en liten iller och fräser åt Rocky och smäller till han med tassen, hon är bra fin min lilla prinsessa och trofast :)

image199

Grey's Anatomy

Så kör det snart igång igen, och då menar jag inte skolstress jobbpress eller annat skoj utan då menar jag säsong fyra av Grey's anatomy.
Jag gillade aldrig serien tidigare, jag strökollade på nåt avsnitt och tyckte mest att serien var overkligen och löjlig, men så  hittade jag säsong ett billigt på nätet, så jag tänkte att jag ger det ett försök och jag har nu plöjt säsong efter säsong och följt karaktärernas väg. Och fasiken ad bra det är, har ni inte sett Grey's så kan jag inte göra annat än att rekommendera det starkt, en varning bara, har ni väl börjat se det så kan ni inte sluta (jag satt instängd i dygn och folk trodde jag var sjuk)

Har redan tittat på några avsnitt från säsong fyra men ni som glömt slutet på säsong tre så kommer det här :)
Och självklart en promo på vad säsong fyra ska handla om..Dagens: Ingrid Michaelson - Keep breathing

I denna ljuva vintertid

Jag har ont i hela kroppen. Jag har massor att plugga. Väntar fortfarande på svar om min jobbansökan. Anders håller föredrag i Hemavan. Mamma lagar mat. Mina ögon är som en dimma, allt är suddigt och min hals gör ont.

skit..
Förkylning..
Kill me..