Mammuts dag och hallelulja

Okej, nu är mina galna arbetsnarkomanaktiga helvetes (näe där överdrev jag) dagar slut! Nu ska jag förhoppningsvis inte jobba igen på ett tag, jo självklart på Tinell's på lördag men utöver det hoppas jag för en gångs skull att dom inte ringer mig på en vecka eller två. Fast detta betyder även att jag har tjänat pengar vilket betyder att jag kan köpa kläder och julklapper vilket pekar mot en ytterst mycket glad Christina i sina bästa år på topp i shoppingstegen.

Har varit och firat min älskade mammut idag, hon fyllde hela 42 vackra år :) Det var så mysigt att träffa mommen och moffen, mammut och syster yster. Dessutom åt jag mat så det rann ut ur öronen, orkade knappt nån tårta och kakor vilket iofs kan vara ganska positivt. Har sprungit omkring som en tok på jobbet och ätit skitdåligt vilket har visat sig på vågen, jag har minsann tappat ett och annat kilo. Den här veckan är en sån där vecka då jag inte är så sugen på mat, sånt där går i perioder för mig, vissa dagar är jag hungrig hela tiden och andra dar mår jag illa när jag tänker på mat, jag är konstig i hjärnan och trött i benen.

Jag är stolt över mig själv! (får man säga så?) Vi gjorde en uppgift i kursen "utbildningsplanering" där vi utifrån vårt fadderföretag skulle beskriva hur en utbildningsplaneringsprocess gick till, ungefär så. Som vanligt så satte jag inte igång i tid och det mycket på grund utav att det tog ett tag innan jag och frugan fick böckerna (vi delade på dom). Vi satt några dagar innan och skrev ihop nåt och jag hade knappt läst något ur böckerna men jag improviserade och tog med lite stycken som såg bra ut, skickade in arbetet exakt kl 24,00 och har nu bara väntat på mitt U så jag kan sätta igång med att komplettera. Så alltså idag kollade jag på mitt betyg och vad står det...?... jo, VG! Jag blev helt andfådd galen och kände mig berusad, ringde frugan och skrek i telefon.

Okej nu tror ni säkert alla där ute "hjälp vilket bekräftelsenehov hon måste ha" Men tro mig, så är det absolut inte! Det enda det handlar om är att jag känner mig så jäkla stolt över mig själv och vill kanske att ni älskade älsklingar ska bli det också :) Nu vet jag iaf att inte fan är jag dum och korkad om jag kan skriva ett arbete på 2 dagar och få VG, fast däremot korkad för att jag aldrig sätter igång i tid med saker och ting men uppenbarligen behövs det ju inte alltid :P

Susse gott och pusse!
Dagens låt: Träd, gräs och stenar - blomman :P
Den mest psykade, galna låt som finns.

Lugna gatan

Idag har jag haft sovmorgon och varvat ner, har varit sjukt skönt. Tänkte att jag skulle passa på att sova idag eftersom jag börjar jobba sjukt tidigt hela helgen.Lördag 9-17,30 på Tinell's och Söndag 07,30-19,30 på Lindgården. Har inte fått mina jävla skitböcker än, Så det vill säga att tenta pluggandet inte börjat nåt vidare, shit börjar känna mig riktigt stressad. Tur att söt memmely skickade en sammafattning så jag kan läsa in mig lite på det i väntan på k-k böckerna. oh hell..

Som sagt så blir det en lugn helg vilket Christinas plånbok tackar och bockar för. Det blir dock mys ikväll då det bär ut till Njurunda för mys och mat med mammsen, syster yster och Börje salming. Just ja snyggstjärten ska med också, det hade jag nästan glömt.. förlåt älskade. (eller som mitt, frugans, pumans och memmelys internskämt  "jag kan gå hem själv älskare")
Det blir Idolkväll med sushi och som mamma sa "risvin" fats jag menade "riesling")

Saknar min fru! Jag vill inte skiljas. Hon har haft sin homie hemma hela veckan och jag har haft mitt så jag har knappt träffat kvinnan något alls vilket känns piss och blä. men nästa vecka ska vi hänga i Timrå och snacka med ynglingar, niiiiice :P
Älskar dig!

Träffade även min Pingla igår, lyckan var gjord då jag hörde någon utropa "ccchhhrrriiiissstttiiinnnnaaa!!!", det var alltså pinglan som satt vinkandes i bilen och plockade upp mig och förde mig till en parkering, låter som en skräckfilm men det var det inte, hon pratade om chokladmuffins och berättade att hon skulle komma upp med dom och dricka mitt nya te, jaa jag vill hemskt gärna träffa dina nya kompisar chokladmuffinsarna dom kompanjonar nog bra med mitt kanel te. Vi är alla en stor härlig familj!

Känner mig lite besviken för att jag inte kan komma loss på lördag då jag gärna velat fira Riotlab men nu är läget som det är och det är bara att inse att det funkar bara inte. Väntade in i det sista med att bestämma mig eftersom jag förgäves försökte hitta en lösning men det gick inte. Jag ska ringa och sjunga i telefonen jag lovar!

Pusspuss mina änglar, ni är föralltid älskade av mig!
Dagens låt: K's Choice - Not an addict
Not an addict of not being an addict of you honey. Min snyggstjärt.

To cool for school

Klockan är eftermiddag och det tycks som att ännu en dag har passerat utan vidare reflektioner.

Började dagen med att åka till söråker (i skoljobb) och intervjuade en dam som har hand om folkets hus där (får inte säga fritidsgård). Var faktiskt en intressant intervju där jag tyckte att vi fick ut relativt mycket information som kan vara nödvändig. Har haft lite ångest över B.uppsatsen för det känns som att vi inte har haft annat än otur men kan det vara så att oturen har börjat vänt?
Jag och frugan blev som vanligt ursinnigt less på frisyren och försöker bearbeta det på vårat alldeles egna sätt, det vill säga choklad och skvaller. Vi bestämde även att när Anders åker på turnén så komemr frugan prktiskt taget att bo här, kommer inte träffa henne på typ tre veckor när hon åker tillbaks till Gällivare. Vi ska ha julbak och klä granen samt införskaffa en skylt där det står "sötjävelns och frugans resident". Min söta lilla mormorsvante ;)

Igår hängde jag med min balla en stund, det var mys som vanligt med te och överätande av mackor. Försöker fixa så jag kan vara med på Riotlabs 2 års partaj på lördag, hm vad köper man för present till ett företag? Kolla in det här ---> www.riotlab.se
Min söta balla, jag ville inte åka hem igår faktiskt.


Har även handlat massa julklappar så nu börjas det, kan knappt vänta tills julen kommer. Jag fullkomligt älskar allt som har med jul att göra, framförallt att ge bort presenter.


Imorrn är det skola och jag känner mig inte så peppad för det faktiskt, känns mest jobbigt och tröttsamt, men det är väl lika bra och köra på. To cool for school!
Jag och snyggstjärten har pratat om att flytta till sthlm nästa höst, kanske bara ett halvår eller år men jag känner verkligen att jag måste prova att sprida mina vingar och lämna kära Syndsvall för ett tag. Det är ganska passande då Anders syster flyttar til USA då så hennes lägenhet på söder kommer bli ledig och då säger vi, tack och godmorgon. Försöker att inte planera för mycket det är ju trots allt nästan ett år kvar och mycket hinner hända på ett år. Undrar hur mina grisar skulle anpassa sig till storstaden?

Just ja, har några bilder från helgens partaj.
 Födelsedagsbarnet Simon,hehe    Holger och min Balla
Snyggstjärten, Moi, Kihlgren, Annelie och min själsfrände Eva (och bakhuvet på någon jag inte vet namnet på)
Jag, Simon och Anders.

Det var väl allt för nu. Ska se O.C och dricka pepsi max (gudadrycken)
Ha det bra och lev lugnt!
Dagens låt: Eva Cassidy - Songbird


Dagarna då allt blev paj

Okej nu finns det en del att uppdatera, kanske ska börja där början på en ny paj era skapades.

I torsdags hängde jag hos ballan och gjorde inte en och inte två utan inget mindre än 20 pajer + en glutenfri vidrig paj till en glutenallergisk uppenbarligen inte kräsen brud.

Joinade ballan vid 13 tiden där jag började lite smått med bakningen, gjorde tolv taco pajer och åtta st fetaost pajer. Blev klara med bakningen cirka klockan 20 och då hade vi hunnit med både ett och annat.
1. Vi hann konstatera att inhandlingen hade överskridit pajformernas yta.
2. Vi hann spilla äggstanning över ballans köksgolv ungefär tio gånger
3. jag hann halvförstöra både ballans bord, duk och ljusstakar med glutenfri pajdeg som såg ut som maräng.
4. vi hann gå till nya gallerian och vara där i cirkus 5 minuter innan vi konstaterade att allt var bättre förr.

Sedan hann jag gå hem och invänta den stora dagen, vilket för oss till fredagen.
Okej kära läsare vad är det nu som jag har smygit med i mina inlägg senaste veckan. jo det ska jag tala om, vår kära vän, kompanjon och vapendrivare Simon Olausson fyllde 20 ballonger och det ville vi fira med ett hejdundrans kalas på musikverkstan pipeline. Vi rövade bort sötskiten, gjorde han förvirrad och överöste han med kramar. Och mitt upp i allt var det stor matbuffé med (tro det eller ej) pajer! Maten blev lyckad och för att citera Kilhlgren så är jag nu allas officiella matmorsa som dessutom kommer med bullar lite titt som tätt. Ballan hade bokstavligt talat jobbat rumpen av sig för att få en så glad simon som möjligt på den stora dagen och hon lyckades, big time! Hans tal under festen var så jävla sockersött så man skulle ha haft det på band och visat det till hononm 30 år senare när han sitter med sin egen lilla Simon.
Fy fan vilken lyckad fest och det enda som egentligen var misslyckat var att moi skulle jobba dagen efter så vin konsumtionen från min sida blev inte så mäktig, men jag säger som alla över 50, man kan faktiskt ha kul utan sprit och om inte annat kan man ha kul åt alla somn druckit mer än tre glas vin, yej!

Appropå hög alkoholinhalt så har vi nu gått över till lördagens bravader. Jag och Anders blev bjuden på parmiddag hos Cina och Tobbe och jag fick träffa och mysa med min alldeles egna pingla :) Vi kom dit och fick en supergod fördrink och senare blev det middag och gissa vad? just det.. paj! Tur att det var typ den godaste paj jag ätit för då märktes det inte ens att det var paj, god som fasiken och jag måste komma ihåg att be om receptet. Det spelades spel och jag som vanligt var en toltalkass förlorare och bestämde mig för att packa ihop spelet efter halv omgången och sa något i stil med "helvetes j.... ski.." och då ledde vi, jösses anamma jag är farlig på spelplanen!

Och söndagen blev en lugn dag där jag äntligen fick mig en alldeles egen heldag med min babe, vi tittade film och lost samt åt Max mat, mums. pussas och mat gör en Christina glad :)

Idag började jag dagen med spinning och senare bar det iväg till timrå i skolarbete, håller på med våran B-uppsats där tanken är att vi ska ta reda på vad som är typiskt för ungdomskulturen i timrå, det kan jag svara på: snusa, ragga brudar och åka moppe :P Men hur som haver hade vi bestämt träff med en fritidsledare som vi skulle intervjua, när vi hade väntat en halvtimme så konstaterade vi att något var fel då inte timrå människan dykt upp, det visade sig att han glömt våran träff och det var bara att pallra sig tillbaks till timrå bussen och känna sig deprimerad av samhället.

Nu ska jag umgås med min prupp och pussas lite, samt surpla te.
Ha det gott!
Dagens låt: Mark Knopfler - What it is

Disney och slappande

Idag har det varit jag i min ensamhet. typ

Började dagen med att kliva upp kl 11, hoho var nog evigheter sedan jag sov så länge men skönt var det.
Sedan kompanjonade jag med televisionen ett tag och konstaterade att det bara var skit på manicken och då återvände jag till min kära korkade dator och där satt jag ända fram tills frugan kom förbi och tittade "den lilla sjöjungfrun" med mig och tog med sig ett lass med glass, en 200 gram chokladkaka och pepsi max (shit vad vi äter). Jag hann se cirka 3 minuter av filmen innan jag började storgrina och frugan fick se mig så som hon aldrig sett mig förr.
För er kära läsare kanske jag ska förklara fenomenet disneyfilmer för. Enligt mig så finns det inga bättre och underbarare filmer som kan få en att må så bra men ändå snyfta (för att inte tala om alla disney hunkar, jag menar kolla på Erik i lilla sjöjungfrun, hothothot). Och det finns inga filmer som kan få en att bli mer nostalgisk, huga jag och frugan satt och sjung ikapp till filmen i sångerna och satt och kramades i snyftscenerna. Jag ääälskar denna film!

Efteråt blidde det O.C tittande och ihjälsurrande, milda matilda.

Ohh, längtar tills jag och flanders ska se "Saw 3", djävulskt bra filmer, dock inte snyft filmer men hoppa i soffan och skrik filmer, loove it!

Imorrn ska jag lurifaxa och jag tänker inte skriva vad jag ska göra än (det får ni veta efter helgen) , men åhh vad bra det kommer bli! yeah yeah!
Ska upp kl 8,30 på body pump imorrn, lite okristlig tid och en okristlig instruktör, citerar "ohahohah, spänn rumprna, snygga stjärtar ohahohah", precis så kul ska det bli. Men det är lika bra så har man det överstökat dessutom kanske man kan forma kroppen till det bättre, buns of steel!


Nu kom min babe hem, ohlala. (snyggstjärt)
Ha det bra!
För er som inte vet så är min fru är den bästa och finaste, du är lovely my dear!

Dagens låt: Havet är djupt (från lilla sjöjungfrun, om ni inte blir glada av den låten är ni helt enkelt ett gäng med surmoppar)

Catfight

Fick ett mail från min underbara, fantastiska vän Kia. Hon är bosatt i Barcelona och väldigt saknad av mig, mailet lyste upp min dag och nu går jag som på moln, kan knappt bärga mig tills du kommer hem underbara.
Tänk vad människor kan få en att stråla av lycka.

Idag började jag dagen med att gå på ett jobbigt spinningpass med den söta instruktören Lisa, hon är hård men rättvis. Efteråt bar det iväg till frugan för lunchätande och PM skrivande, vi är så sjukt duktiga jag och min fru! :) Klagade även över att jag inte kallas "sexy" längre, hallå bättre smeknamn kan man väl knappast ha!

Annars är väl det här en ganska alldaglig dag, allt snurrar liksom på och intet nytt har inträffat, sitter som vanligt och väntar på att Flanders ska komma hem från studion och pussas med moi. Under tiden vräker jag clementiner och har även varit duktig och klorinat och gjort totalrent på grisarnas dasslåda. Dom blev mycket nöjda och det första dom gjorde var gå och bajsa, tack grisarna!

Igår var det catfight och det menar jag bokstavligt talat, är kattvakt åt våra grannars katter medans dom är på äventyr i Asien och dom katterna är så jäkla underbart mysiga. Och en av dom, kattpojken var inne hos oss igår och medans jag och älskling sitter i lugnan ro och ser en vidrigt värdelös film så hör vi hur det rasslar till i sovrummet och sedan börjar det försigå massa oidentifierbara ljud och när vi tittar in i rummet så sitter poppen (kattpojken) med klorna fastgjutade i mattan och wilma går runt honom som en elak mobbare och Lilo sitter i luften a'la Matrix. därefter smäller det till ännu en gång och en boll av katter kommer inrullande i vardagsrummet och tussar i hundra olika färger ligger över hela golvet. filmen "Cujo" är en dålig stephen king film som handlar om en rabiessmittad hund som löper amok och så var det här fast tre dampkatter med klorna i vädret. jag och Anders gjorde ett tappert försök att gå emellan men det misslyckades totalt, det slutade med att jag fick en skadad hand och Anders hamnade i chocktillstånd. Jag menar våra änglar och grannens änglar med onda röda ögon kan inte vara annat än skrämmande, iaf så lyckades vi skilja dom åt och sprang fort som forrest in med poppen och vid det läget satt wilma och Lilo i varsitt hörn av lägenheten och hade ståpäls. Lilo är en rädd liten sak i vanliga fall men tusan vad hon kaxade igår, min lilla råtta.
(Inga djur eller människor kom till skada i dagens inlägg)

susse gott!
Dagens låt: Dandy warhol - Bohemian like you

papputs dag

Jaha, då var helgen slut och mycket hann man inte direkt fundera över det.

Idag har det varit pappas dag och jag har varit där hela dagen var hur mysigt som helst. Först tog vi en långpromenad, sen åt vi glass, mat, choklad och chips och spelade massa spel och självklart lyssnade vi på lite hårdrock hehe. Min pappa är den bästa pappan man kan tänka sig, han är cool, snäll och tuff samtidigt som han lyckas vara väldigt pappig :)

Igår blidde det soffhäng hos frugan efter en hårt arbetande dag, vi åt chips drack pepsi max och pratade som vanligt i nattmössan ;) Jag somnade även i hennes soffa och lyckades lämna ett dreggel spår efter mig, stackars frugan det kan inte vara lätt att ha en sötjävel hos sig. Sen kom min babe förbi och soffhängde med oss ett tag innan vi tog en svängom hemåt. Det gick bra att jobba igår trots att jag inte hade sovit ordentligt på flera dygn och jag förstår mig verkligen inte på rasen människan. trots att det är världens oväder och slask ute så bestämmer sig alla för att det är en god idé att gå och fika på tinells och tack vare det fick jag jobba arslet av mig. var såå mycket folk så jag ville lägga mig på golvet och grina och sedan unnade jag mig en toast, mums. Tur jag ska på spinning imorrn kan inte direkt påstå att det varit en nyttig helg bestående av sallad (vilket förmodligen framkommer va mitt blogginlägg)

Vågar inte skriva nåt om fredag av vissa anledningar men det komemr bli så jävla grymt, återkomme rom det i helgen :)

Och ikväll blir det soffhäng med min babe, han kom lös en timme tidigare idag så nu väntar jag på att han ska komma innanför dörren så jag kan slänga mig i armarna på fanskapet, ska bli underbart att få ha en christinaanders kväll, har inte funnits så mycket tid för det på senast med rapporter som ska in och skivor som ska spelas in, man uppskattar verkligen den lilla tiden.

Det var väl allt för nu, ska pussa lite på mina grisar har ju inte träffat dom heller på hela helgen. Vi är en mysig liten familj vi fyra, två flummhuven och två oidentifierbara djurslag.
So long!
Dagens låt: Danzig - Devils plaything

Mitt hjärta

Det går inge vidare för min Idol böna, men ärligt hon är ju grym. okej rösten kanske inte håller alla gånger men hon har fan mer själ än någon annan av de andra (ett undantag för Marcus). Jag har även gjort något som jag än så länge inte har kunnat peta in i mitt Christina register men nu kan jag, har ringt och röstat på Ramsby bönan! Har aldrig ring och röstat i idols historia men det kändes som att är dte nån gång jag ska rösta så är det idag. herregud människan är ju lovely!

För övrigt har jag en skön hemmakväll ala christina + mina polare chipsen och pepsi max, dom kan vara lite väl tystlåtna men jävligt härliga typer, looove them!
Har även konstaterat något som jag iofs redan visste men som jag åter igen märkte, jag har världens bästa pojkvän! han är underbar, söt, snygg.. ja allt i ett paket. Han är det bästa ljuvligaste mest älskvärda som jag någonsin påträffat i hela mitt liv och idag är verkligen en dag då jag bara har åhhat mig hela dagen. Så då undrar ni jordbor vad är det som gör denna människa så oemotståndlig just idag?
Jo det ska jag tala om för er.. allt!

Du gör saker som får mig att sucka av avgudan. Som den gången jag påpekade att jag var sugen på choklad och du åkte iväg och kom tillbaka med en chokladkaka. Eller den gången du skulle möta mig efter jobbet med cykeln och du tog mig till en park där du hade köpt picknick mat och vin och ville bara säga att du älskar mig extra mycket idag. Eller den gången du målade mig en tavla med katter för att du ville ge mig något personligt. Eller den gången du gjorde en kalender om våra liv som du suttit och petat på i vad jag tror i flera månader då du även ringde runt till mina släktingar och frågade när de fyller år bara för att du skulle kunna fylla i det i kalendern. Eller den gången du kom och spontan hälsade på mig från Luleå, kom in på caféet och fick mig nästan att svimma. Eller den gången du sa till mig att det finns ingen annan än jag. Eller den gången då du fick se mig i balklänning och sa "dig ska jag gifta mig med". Eller den gången då vi gjorde adventskalendrar till varann. Eller den gången på alla hjärtans dag då du skulle åka till Luleå och gömde kort på dig själv i snapsglas i hela lägenheten där du på varje kort skrev vad du kände för mig. Eller alla gånger jag har klivit upp och hittat kärleks brev/förklaringar på diskbänken. Eller varenda kväll som du masserar mina fötter på ditt initativ. Eller alla gånger du har killat min rygg och mig till söms. Eller ikväll när du sa att det är fan inte klokt hur mycket du älskar mig.  

Min älskade prins. Du har mitt hjärta i din hand..

I en evighet levde jag som om du inte fanns, i alla drömmar var du ändå nära så underbart nära och jag trodde jag fann dig men du var nån annanstans, varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann. Det var enkelt och vackert du sa att du älskar mig, jag kunde ana att det fanns en himmel på jorden jag såg den och du bad mig att leva mitt liv alltid nära dig, jag följde dina steg och allt jag någonsin drömt om fanns här för mig. Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart med all din ömhet får du sorg och smärta att sakta försvinna, alla skuggor allt mörker som förr var så uppenbart det skingras och tillsammans ser vi ljuset som stiger med solens fart. Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig för jag trodde att du fanns och väntade mig, ja alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött för att möta den vackraste människa jag nånsin mött.

Dagens låt: Cajsa-stina Åkerström - Av längtan till dig ( Förmodligen den enda låten i världen som kan försklara min kärlek till dig älskade och samma låt som vi en dag ska gå ner för altaret till. Lyssna och njut kära läsare)

Jag vet, jävligt blödigt blogginlägg, men du min älskling förtjänar all blödighet i världen.

okej professorn, ett fiolspel till

Okej, den här tröga dagen började flummigt och slutade ungefär likadant (iofs dagen är inte slut man vet ju aldrig vad den mer har att ge *ironi*)

började dagen med att kliva upp den omänskliga tiden 06,15 och det klangar verkligen dåligt. Klev upp yrvaken och det var alldeles kolsvart, som natten fats på morgonen. Försökte äta frukost men det gick inge bra, har alldeles för svårt att äta på morgonen. sedan bar det iväg till skolan med mina babes och kl 8,15 befann vi oss i klassrummet, hallelulja and godmorning.
Halvsov första fem minutrarna och kunde ganska snabbt konstatera att min mage var i uppror och hjärnan var (för att citera frugan) som tuggummi. Efter 10 minuter i klassrummet och hundra maglåtande odefinierbara bubbelljud från min min mage så tar föreläsaren alias professorn, lektorn upp en fiol och börjar spela midsommarlåtar. Vid det här laget satt alla blivande beteendevetare och höll sig för skratt (utom några få som verkade överdrivet intresserade) och jag som har en tendens att bli väldigt fnissig väldigt ofta började såklart skämma ut mig själv genom att skratta vad jag tror högst av alla och bättre blev det ju inte av att Emelie petar på mig och säger "men du stina, du kan väl gå fram dit och kompa fiolen med din mage", antar att jag inte behöver säga att det var efter det allt spårade ur det vill säga, jag fick hålla mig ännu mer för skratt och magen tycktes skratta lika mycket som jag.
Under föreläsningen så sitter Emelie och pratar med sig själv och Helene sitter och fnissar för sig själv OCH där sitter jag, i mitten av dom två gökarna som är så söta så man vill bara slita dom i håret (vilket iofs Emelie fick uppleva). Hur som haver vart skoldagen ganska bra, jag menar jag fick mig ett gott skratt och jag fick sitta emellan dom två sötaste och knasigaste SRF:arna på jorden Och dessutom vem kan skryta med att man har varit med om att en professor har spelat fiol mitt under en föreläsning?.. näe just det.

Efter skolan bestämde sig jag, puman och Emelie för att vi skulle äta på Mc donalds, okej förstå mig rätt nu, jag gillar INTE deras mat och inget med Mc donalds är egentligen intressant förutom filmen "supersize me" (som jag får övrigt bara ser får att få inspiration, sjukt va). Så den egentliga anledningen till att vi hamnade på den där sönderavlade skunkfirman var enbart för att Emelie hade uttryckt sig i bilen att man får en hel dvd box från serien O.C, nice tänkte jag då jag har övervägt flera gånger att försöka se serien från början. När jag väl hade beställt min Mc fish så visade det sig att det var en dvd med dom första 4 avsnitten, och det var väl också okej förrän jag kom hem satt in dvd:n i dvd spelaren och har suttit fastklistrad vid Tv:n sen dess, så jag kan väl uttrycka mitt missnöje med att jag har skapat ett beroende, ett O.C beroende.
Mc killme

Tanken var även att en gammal kompis skulle dyka upp här kring 19 tiden men hon har inte tagit sig tid att släpa sig hit tydligen, har suttit och väntat i snart tre timmar. Har skickat sms men det var tydligen inge roligt att svara på så då skiter jag i det helt enkelt. Jösses amalia, min tid är faktiskt viktig!

Frugan var hit en sväng också efter ett besök hos vc, åh vad jag blir glad av att ha hon här. Försökte bjuda på middag men frugan ville ha kött, själv åt jag mina sesam nuggets och såg nöjd ut :) I love you my sweet!

Tack och hej örtpastej!
Dagens låt: Kent - 747

oh ah just a little bit

Lycka för mig är nu, här sitter jag med en ostmacka och en mugg med varm oboy! Härliga bananer (som min tant på lindgården brukade säga). Var säkert flera år sedan jag drack oboy och ost är inte något jag unnar mig själv ofta heller, men jösses vad gott det är att unna sig saker! Jag kan egentligen ha gott samvete med tanke på att jag var på ett jävlaranamma jobbigt spinningpass imorse, ooboy!

Idag finns det egentligen inte så mycket att skriva om, var som sagt och tränade imorse och resterande dagen har jag och frugan suttit och pluggat som galna rävar. Duktiga har vi varit och vi har faktiskt fått en del gjort. En sak som ni måste förstå kära läsare att det är inte enkelt att plugga med frugan för det finns så extremt mycket intressant att prata om, allt är intressant (till och med det manliga könsorganet, fy på oss). Så med tanke på att vi är väldigt bra på att prata med varandra och att det är svårt att inte prata med varandra så gjorde vi banne mig ett bra jobb idag, yej!
Och imorrn kommer vi fortsätta med vårt stresspluggande och hoppas att det blir nåt fint av hela grejen. Kan knappt vänta tills hon kommer hit, har liksom fått nåt slags frugan beroende :)
 Puman och frugan, lovely!

Jag är imponerad av min fru för aldrig har hon gillat katter så värst förrän hon träffade mina grisar, hon vill röva bort dom varje gång hon är här (speciellt wilma) och hon springer runt och pussar på dom nästan mer än vad jag gör, jag har lyckats igen! Först fick jag Anders som var hyperallergisk och som inte gillade djur att utropa "nu är pappa hemma!!" och nu har jag fått frugan att tycka att mina grisar är mysiga och trevliga, åhh mina söta små odjur!
 Mina grisar, råttor, mungos och odjur. Snyggast i världen! 

I lördags så var jag på pipeline och jobbade lite dom sista timmarna eftersom Teza var en av arrangörerna, sen blev det vindrickande och möte (som spårade ur till en fyllefest hehe ) ;) Men det var kul och mysigt att träffa alla homies, var ett tag sen. och dessutom var teza så fin i sin klänning med volanger, yeah yeah!

Annars rullar allt på och jag sitter och pluggar fast jag egentligen borde sova, men jag måste måste måste plugga. Annars kommer jag dö av skolböckerna imorrn och det vill vi ju inte.
Sov gott och dröm sött!

Dagens låt: Madrugada - Electric

Våra bästa år och "Abe"

Lycka!
Läste precis frugans blogg och jag blev så glad! Hon är söt min fru och speciell, och vill man ha ett lyckorus och må bra så rekommenderar jag verkligen alla till att läsa hennes blogg. hugaligen, där står allt från anabananas äventyr till vardagen och livet med herr luft, åhh du gör mig så glad så jag dansade idag när jag kom hem! Du är som en syster.
http://shrine.blogg.se

Var som sagt på stan med frugan och jag shoppade loss och det gjorde frugan också fast inte fullt lika mycket som jag, jag tänker inte ens skriva hur mycket allt kostade ifall Anders läser min blogg ;) Men jag köpte:
*en röd tjocktröja från Zara
* En vit fladder tröja, en grå t-shirt med dödskallar, en brun randig tröja med knappar och en röd tröja med dragkedja.. allt från Gina tricot
*Träningströja från Åhlens
* Trosor och strumpor, från Åhlens och HM
* Hårspännen och hårsnoddar från HM

Orkade inte prova nånting men allt satt helt perfekt! känns jätteskönt.
Efter vi hade shoppat blev det lunch på waynes där vi åt en mindre god toast, men sällskapet var ljuvligt så det jämnade liksom ut sig :)


Och angående gårdagen så var tanken att jag och frugan skulle plugga hos mig efter träningen, och visst vi kom hem bestämde oss för att det skulle vara gott med pizza, väntade i 7 år på pizzan (det är sant), funderade seriöst på att äta upp wilma och Lilo, blev galna, fick maten 7 år senare, åt, och sen skulle vi plugga, jo tjena och hallelulja det gick ju bra. Anna fick en del gjort men jag satt mest och surrade och när frugan bestämde sig för att läsa klagade jag på henne för hon var tråkig som inte pratade istället, huga stackars min anabanana! Just ja vi övade även på våra teaterkunskaper, och jag tror ärligt talat att vi spelade bättre än Abe i "våra bästa år"

-"Lexie is dead"!

-"Noo, nooooo, noooooooooooooooooooooo (och sedan gick han ner på knäna och det var i ungefär samma veva som jag och frugan spydde på tv:n)

Sedan bar det iväg till puman för idoltittande och frossande, Emelie hade bakat en morotskaka (hon är så söt och den var så god!) Det sysslades även med nån typ av speeddejting via msn till frugan och sedan blev det teater och surr. Åh, söta älsklingar vad ni är bra!

Fråga mig inte varför allt står med kursiv stil, försöker få bort det men det går inte, damn!

Lika bra jag lägger ner för idag, måste måste måste plugga!
och ikväll blir det Pipeline och höstmörker, skittrevligt. Synd bara att bolaget bestämt sig för att ha stängt idag (apor) då jag är en sista minuten tjej.

Dagens låt: Aqualung - Strange and beautiful


Väntar..

Jag väntar och väntar tills jag kom på mig själv med att jag vet faktiskt inte vad jag väntar på.
Väntar jag på att Anders ska komma hem?
Eller kanske på att OC ska börja? (verkar dock inte så troligt eftersom jag aldrig följt det, men jag blir liksom exalterad eftersom alla andra jag känner bara väntar och väntar tills det ska börja)
Väntar jag på att tvätten ska bli klar?
Eller väntar jag helt enkelt på bättre tider?
... jadu, har inge som helst svar på den frågan men under tiden så fortsätter jag med att vänta.

Idag har jag försökt plugga, alltså FÖRSÖKT plugga. Går inge vidare faktiskt, börjar få lite smått panik eftersom alla andra är så duktiga.. så då var vi där igen "alla andra", jag måste sluta tänka på vad alla andra gör och istället utgå från mig själv, jag menar om alla andra skulle hoppa från en bro....

Var iaf hemma hos frugan och pluggade idag, vi drack pepsi max, pratade och... ja inte så mycket mer faktiskt. Vi är bra på mycket men inte så bra på att plugga tillsammans och grejen är den att vi kan bara vi vill men det är roligare att prata strunt än att ha näsan nergrävd i böckerna. Min fru är den bästa frun man kan tänka sig, hon är söt, snäll och alldeles underbar och seriöst hur lätt är det att plugga med någon som är så? Då vill man ju bara mysa och passa på att ha det underbart med den underbara. En underbar vän är vad hon är! Åhh, saknar hon faktiskt nu och pepsi max.
Såhär söt är min fruga (alias Anabanana, kärt barn har många namn) 


Pappa och lillebror och lillebrors kompis har varit här på middag idag, köpte till och med bullar till dom och jag åt en själv faktiskt också trots att det är lite halvförbjudet för mig. Men det är gott att synda! Tur att jag ska på body pump imorrn så jag slipper må dåligt över den där bullen. Hade vilodag idag, sköönt men turen upp till frugan med en laptop på ryggen måste ju ha bränt sina kalorier. Åh vad duktiga vi är som tränar! Jag, frugan och puman kommer ha världens hårdaste bakdelar snart, vänta bara då blir jag inte rolig att träffa på stan, mohahaha.

Det är iaf en bra dag idag. Har inte varit det minsta ledsam faktiskt utan mest bara lycklig. Jag tror att snön bidrar lite till den lyckan, jag bara älskar snö! okej gårdagens snöstorm kanske inte var något att hurra för, där gick jag efter att ha pluggat med Emelie och puman igenom stan med en laptop på ryggen och träningsväskan där på och kände mig som en packåsna. Men idag, idag är det underbart. Snön ligger som klarvit blänkande på backen och jag blir lycklig bara av att andas in doften av snö. Oh vad vintern är bra! (don't kill me)

Nä nu ska jag göra lite nytta och vika tvätt, sen gräva ner den där näsan i Dalin helvetesjävla boken, heh)
Dagens låt: Everlast - White trash beautiful