Ännu en milkshake av Stinas värld

Ojojoj, tenta på torsdag och jag känner mig mer och mer förvirrad ju mer jag läser i dom där attans böckerna, jobbiga bananer. En sak är bra iaf att jag ringde min lärare förut och jag har klarat mina datorövningar, tjihoo, känns hur skönt som helst för då kan jag lägga dom åt sidan och koncentrera mig på tentan från underjorden. Ja just ja vi fick även tillbaks vårt Pm och inget beövde kompletteras där heller, visst är det skönt när solen lyser.

Idag gjorde jag något som jag inte gjort på evigheter, jag köpte lösgodis. Behöver ju lite förstärkning när jag tenta pluggar, jag var verkligen jättetragisk för jag tog typ en av varje och jag tror jag betalade 15 kronor eller så, sen gick jag hela vägen hem från macken ätandes godis, och nu blev det som vanligt att när jag ätit typ 5 godisar så blir jag less och påsen blir ståendes i något skåp med (efter några månader) oidentifierade ihopklibbade godisar av olika sorter tills någon av oss (nästan alltid Flanders) bestämmer sig för att göra slut på dess lidande och slänga godiset i soporna.

Idag är det exakt en månad kvar tills vi får nycklarna till nya lyan, kunde inte längta mer och det känns som ljusår dit men tiden går fort nuförtiden sägs det så jag får väl hoppas att det även gäller i det här fallet, misstänker dock att någon däruppe bestämt sig för att jävlas och gör så att april blir den längsta månaden någonsin vilket lämnar kvar en övergiven Anders och Stina väntandes på att någon gång i framtiden få nycklarna till nya lyan men innan dess har alla möbler hunnit bli omoderna och dessutom har det blivit vinter igen (då även moder natur bestämde sig för att jäklas) och där står vi hela april och bara väntar på att det ska bli den 27:e och när väl dagen infaller så blir det vinter, jo serru det gäller att se positivt på saker och ting och det mina vänner är jag expert på.
And the winner is.... *trumvirvel*

Kanske bäst att ge upp det här inlägget nu då jag märker hur allt går överstyr och den glada stina förvandlades till den bittra kärringen Christina. Åh bitterljuva bitterhet...

Puss och hej, och till Elin: Jag saknar dig varje dag, tänker på dig varje dag och går fortfarande i förhoppning om att du ska flytta hem igen och spendera dina dagar med att fika med stina och skratta med stina och toka dig med stina. Hoppas du har det bra och var försiktig banne mig! Puss hjärtat

Dagens låt: Dire straits - Walk of life

Kommentarer
Postat av: Mammut :D

Suck... jag trillade också i lösviktsgodisfällan :(
Mådde pyton hela dagen igår, blodsockret åkte väl berg och dalbana. Det var inte ens särskilt gott. Okey, de första bitarna kanske men sedan... brrr, det smakade bara socker (fast det var gudarnas gåva till oss kvinnor med... choklad).

Självklart kommer hela april att kännas som en evighet. Den enda gången tiden går fort är när man sitter i väntrummet på väg in till tandläkaren!!!

Hälsa Flanders och de små håriga barnbarnen.
Puss

2007-03-29 @ 08:04:14
Postat av: Moster

Hur gick tentan?

Kram, Moster

Postat av: Frugan

Frugan tänkte lämna en rapport från lapphålan. För det första så funderar jag på att chartra ett plan åt dig så du kan komma hit och leka i snön, du kan ta med dig jamar och leker med bollar. Jag saknar dig tokigt mycket och om vi inte hänger en massa när jag är hemma igen så dör jag för snart är det sommar och då försvinner jag i över två månader igen.. Idag har vi plusgrader men ingen sol fast jag ska nog ta mig en prommis ändå. Imorgon kommer Sarek och då åker vi till mommo. Den sistnämnda verkar ha lungnat ner sig vad gäller sin pessimism en smula dessutom var hon snabb att påpeka att jag blivit mindre i midjan sen sist hon såg mig :) Det är rekord för att vara hon. Nu ska jag nog ringa min homie och tvinga med honom ut i friska luften.. Ha det så bra min sötjävel, du saknas mig hela tiden tom med när jag sover. Älskar dig, puss puss puss!!!

2007-04-01 @ 10:42:07
URL: http://shrine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback